Θα έχει η Elsa κοπέλα στο Frozen 3 ή πάλι μας δουλεύουν;

04/10/2019

Ωω ναι, σύμφωνα με φήμες, που πάλι προέρχονται από την Disney, η Έλσα θα αποκτήσει σχέση με κοπέλα στην 3η ταινία Frozen.

Και κάπου εδώ είναι το σημείο, που νοιώθουμε ότι έχουν αρχίσει να μας δουλεύουν, γιατί αν θυμάστε καλά τις ίδιες φήμες, είχαν αφήσει να διαρρεύσουν και για την 2η ταινία Frozen.

Είναι τελικά η Elsa λεσβία; Δείτε το νέο τρέιλερ του Frozen 2

Λίγο οι φήμες, λίγο το αινιγματικό teaser που είχαν βγάλει με τη μυστήρια νέα χαρακτήρα και τη μεγάλη ροζ καρδία που σχηματίζονταν. Λίγο που ο κόσμος ζητούσε μανιωδώς η Έλσα να αποκτήσει κοπέλα με την Indina Menzel (τη φωνή της Έλσα) να δηλώνει ότι θέλει πολύ να δει να γίνεται αυτό και να παίρνει μέρος στο #GiveElsaAGirlfriend. Λίγο που όταν τους ρωτούσαν δε το διαψεύδανε. Ε, δεν ήθελε και πολύ η Disney να κάνει το queerbating της.

Τώρα με την 2η ταινία να πλησιάζει στους κινηματογράφους, και αφού επιβεβαίωσαν, μετά από πολύ καιρό, ότι σε αυτήν την ταινία η Έλσα δε θα αποκτήσει κοπέλα, ΤΣΟΥΠ αφήνουν ακόμα μια φορά να “διαρρεύσει η φήμη” ότι στην 3η ταινία θα έχει κοπέλα. Τη φήμη τη φέρνει το We Got This Covered και πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο να πιστέψουμε.

Ας ελπίσουμε πάντως πως αν γίνει στην 3η ταινία να μην είναι σαν τον γκέι χαρακτήρα στην ταινία “Avengers: Endgame” , που ενώ το ανακοίνωναν ευθαρσώς, δεξιά και αριστερά, ότι θα υπάρχει gay χαρακτήρας στην ταινία, αυτός ήταν ένας άσημος χαρακτήρας, ο οποίος εμφανίστηκε σε μια σκηνή λιγότερο από 2 λεπτά και δεν είχε καμία σχέση με την πλοκή της ταινίας.

Disney, σε παρακαλούμε σταμάτα με το pink washing και το queerbating σταμάτα να παίζεις με τις ταυτότητες των χαρακτήρων σου!
Δες και αυτό!