Τελικά, οι “άνδρες παλαιάς κοπής” δεν γεμίζουν θέατρα

28/12/2021

Τι κι αν ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης “ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ” στην Κύπρο, ισχυριζόταν πως έχει κόψει χιλιάδες εισιτήρια για την πρεμιέρα, η πραγματικότητα ωστόσο τον διέψευσε πανηγυρικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η ανταπόκριση του κοινού δεν ήταν η αναμενόμενη με τους θεατές να μην ξεπερνούν τους 10.

Πρόκειται για την παράσταση-επιθεώρηση με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη, η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, πρόκειται για την τελευταία θεατρική παραγωγή στην οποία θα συμμετάσχει.

Τελικά, οι “άνδρες παλαιάς κοπής” δεν γεμίζουν θέατρα

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!