Η Taylor Swift αφιέρωσε λίγο χρόνο από τη στάση της στο Σικάγο στην Eras Tour την Παρασκευή για να μιλήσει στην LGBTQ+ κοινότητα.

Η τραγουδίστρια είπε στο κοινό χιλιάδων ότι τα σόου της είναι ένας ασφαλής χώρος για τους κουήρ ανθρώπους.

«Σας κοιτώ απόψε,  και βλέπω τόσα πολλά απίστευτα άτομα που ζουν αυθεντικά και όμορφα και αυτός είναι ένας ασφαλής χώρος για σένα», είπε η Swift, σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από φανς που κοινοποιήθηκε στο Twitter.

 Η βραβευμένος με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός πρόσθεσε: «Αυτός είναι ένας εορταστικός χώρος για εσάς. Και ένα από τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω τόσο περήφανη είναι να βρίσκομαι μαζί σας και να σας βλέπω να αλληλεπιδράτε μεταξύ σας, με στοργή».

Στη συνέχεια, η Swift αναφέρθηκε στο τραγούδι της «You Need to Calm Down» του 2019, το οποίο περιέχει στίχους όπως «cause shade never made anybody less gay» και είχε πολλές διασημότητες LGBTQ+ στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού.

«Εσείς φωνάζετε αυτούς τους στίχους με τόση αλληλεγγύη, με τόση υποστήριξη ο ένας στον άλλον, με τόσο ενθάρρυνση, ομορφιά, αποδοχή, ειρήνη, και ασφάλεια», είπε η Swift στους θαυμαστές της. «Εύχομαι κάθε μέρος να ήταν ασφαλές και όμορφο για τους ανθρώπους της LGBTQ κοινότητας».

Στη συνέχεια μίλησε ενάντια στους νόμους κατά των LGBTQ+ ατόμων που ψηφίζονται σε όλες τις Η.Π.Α.

«Υπήρξαν τόσα πολλά επιβλαβή νομοθετήματα που έχουν θέσει σε κίνδυνο τους ανθρώπους της [κοινότητας LGBTQ+]», είπε. «Είναι οδυνηρό για όλους, κάθε σύμμαχο, κάθε αγαπημένο, κάθε άτομο από αυτές τις κοινότητες.»

Η Swift τόνισε τη σημασία της ψηφοφορίας και τη διασφάλιση ότι οι νομοθέτες γνωρίζουν ότι τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας έχουν σημασία.

«Μπορούμε να υποστηρίξουμε όσο θέλουμε κατά τη διάρκεια του Μήνα Υπερηφάνειας, αλλά πρέπει να κάνουμε την έρευνά μας για αυτούς τους εκλεγμένους αξιωματούχους — είναι όντως υποστηρικτές;» είπε. «Είναι σύμμαχοι; Είναι προστάτες της ισότητας; Θέλω να τους ψηφίσω;»