Τανζανία: Η υπουργός Υγείας προσπαθεί να σταματήσει το gay σεξ απαγορεύοντας τα λιπαντικά

24/07/2016

Στην απαγόρευση των λιπαντικών στην Τανζανία προχώρησε η υπουργός Υγείας Ummy Mwalimu, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τους άνδρες από το να κάνουν σεξ με άλλους άνδρες.

“Έδωσα εντολή ν ΄αφαιρεθούν αυτά τα προϊόντα από την αγορά”, δήλωσε η ίδια στα μέσα.

Τα λιπαντικά επιπλέον “κατηγορούνται” και για την εξάπλωση του HIV στη χώρα. “Είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση απαγόρευσε την εισαγωγή λιπαντικών για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του ιού. Τα λεφτά που δίνονταν γι΄αυτά θα μπορούν να δοθούν τώρα σε κρεβάτια και μαιευτήρια”.

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!