Τα Starbucks κυκλοφορούν το πρώτο τους LGBT διαφημιστικό

02/11/2014

mgid-uma-image-mtv.com-9679793Την πρώτη LGBT διαφήμιση στην ιστορία της εταιρείας, κυκλοφόρησε η αλυσίδα καφέ Starbucks, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια του κοινού.

Συγκεκριμένα το διαφημιστικό προβάλλει δύο πρωταγωνίστριες από τη σειρά «RuPaul’s Drag Race Girls» (που αναδεικνύει την drag queen της χρονιάς) Αντόρ Ντελάνο και Μπιάνκα Ντελ Ρίο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στόχος του εγχειρήματος αυτού είναι να περάσει το μήνυμα ότι τα Starbucks σέβονται τη διαφορετικότητα, ιδιαίτερα σε μια περιόδο που η κοινωνία των Η.Π.Α προσπαθεία να κάνει ένα πιο ουσιαστικό άνοιγμα απέναντι στη LGBT κοινότητα.


 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!