Τα πέντε φορέματα απο τη Χριστίνα Μπαλτζή

17/11/2014

Πέντε φορέματα

Σε έναν ανατρεπτικό μονόλογο από τη Χριστίνα Μπαλτζή  μας προσκαλεί το γωνιακό bar στο Γκάζι Micraasia με το τίτλο Τα (Πέντε φορέματα). Το θέμα της ιδιαίτερης αυτής παράστασης είναι να σκιαγραφήσει την ζωή μίας αμφιλεγόμενης γυναίκας που υπήρξε πόρνη και αφηγείται τη ζωή της με ένα μοναδικό τρόπο φορώντας ξανά τα φορέματα εκείνα που τη βοήθησαν να φτάσει και να ντυθεί με εκείνο που ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο χώρο του bar Micraasia (Κωνσταντινουπόλεως 70, Γκάζι) και η είσοδος είναι  10 ευρώ (περιλαμβάνει κρασί ή μπύρα). Ακόμα υπάρχει και εξαιρετικό μενού που μπορείς να δοκιμάσεις πριν ή μετά τη παράσταση.

 


5 foremata

Θεατρική παράσταση: τα (Πέντε φορέματα), στον τεχνοχώρο (ΜICRAASIA) στο Γκάζι.
Κωνσταντινουπόλεως 70- Κεραμικός Τηλέφωνα: 211-4112216 & 6909247999
H Καρλότα -Χριστίνα Μπαλτζή, βραβευμένη ηθοποιός με το βραβείο ερμηνείας Α ´ γυναικείου ρόλου για την ταινία (zodiac), στo Loucania Film Festival, σε συνεργασία με τον Τεχνοχώρο Micraasia έχουν την χαρά να σας παρουσιάσουν έναν ανατρεπτικό μονόλογο.

Το έργο υπογράφει η Χριστίνα Μπαλτζή, τα βιβλία της οποίας κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Τα (Πέντε φορέματα) είναι ένας μονόλογος που σκιαγραφεί την ζωή μιας αμφιλεγόμενης γυναίκας που υπήρξε πόρνη και αφηγείτε τη ζωή της με ένα μοναδικό τρόπο φορώντας ξανά τα φορέματα εκείνα που τη βοήθησαν να φτάσει και να ντυθεί με εκείνο που ήταν κομμένο και ραμένο στα μέτρα της.

Η πρεμιέρα του έργου έγινε την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και οι παραστάσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 η ώρα σε ένα μοναδικό χώρο που θα σας κερδίσει αμέσως.

PicMonkey Collage

ΤΟ ΜΙCRAASIA δεν είναι «μαγαζί» , είναι φιλοσοφία ζωής

Διαθέτει …
Δυτικό και Ανατολίτικο fusion με τσιγγάνικη διάθεση και Νεουρκέζικη πινελιά. Αν ήταν μπαχαρικό θα ήταν κόκκινη γλυκιά πάπρικα.Αν ήταν λουλούδι, μενεξές. Είναι όμως το σπίτι των παππούδων από την Μικρά Ασία που έχτισαν το 1926 και το κινηματογραφικό σπίτι της Στρέλλας.
Κοσμοπολίτικο αλλά και προσιτό με ατμόσφαιρα από Σμυρνέικο καμπαρέ, ακούς απο ρεμπέτικα μέχρι τζαζ το ίδιο βράδυ. Απολαμβάνεις λάγνες χορεύτριες με τουμπερλέκια και ρακί αλλά στο μπάρ μπορεί και ένα αλπό scotch. To Micraasia δεν είναι ένα μαγαζί. Είναι μια ” μεγάλη ιδέα”

Κωνσταντινουπόλεως 70-Κεραμεικός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
6909 247999

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.
Δες και αυτό!