Τα «EuroPride» Parties που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη

To EuroPride έφτασε στη Θεσσαλονίκη και φυσικά πολλά από τα μαγαζιά της πόλης θα συμμετέχουν στους εορτασμούς με φαντασμαγορικά parties.

Enola Bar Club (Βαλαωρίτου 19)

Το Enola bar club έχει προγραμματίσει μια σειρά από πάρτι και εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Σε αυτές τις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν εξαιρετικοί Djs, χορευτές και drag queens.

Πιο συγκεκριμένα, από Τετάρτη έως Σάββατο το Enola bar club θα παραμείνει ανοιχτό και έτοιμο να σας υποδεχτεί στη γνωστή διεύθυνση, Βαλαωρίτου 19.

Ωστόσο, την Παρασκευή και το Σάββατο (28 και 29 Ιουνίου) το Enola bar club θα επεκταθεί (και) στο Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33) και οι δύο χώροι θα είναι ανοιχτοί και έτοιμοι να σας υποδεχτούν. Εκεί θα πραγματοποιηθούν τα Eurospectrum parties, με εξαιρετικές μουσικές, εντυπωσιακές παραστάσεις και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, φιλόξενο, όπου όλ@ είναι ελεύθερ@ να εκφραστούν.

Πληροφορίες και εισιτήρια για τα parties, θα βρείτε εδώ.

xPOSE (Πολυτεχνείου 31)

Και το xPOSE έχει ετοιμάσει τις δικές του ξεχωριστές βραδιές. Πιο συγκεκριμένα στις 21/6 το xPOSE θα κάνει party με την Τζένη Χειλουδάκη στη μουσική, στις 26/6 μάς προσκαλεί σε ένα catwalk από ερασιτέχνες μοντέλα της κοινότητας. Επίσης, στις 27/6 το μαγαζί έχει Βearly Dressed- Euro underwear dance party από to bearly Athens, στις 28/6 pre pride party με dj set από Αtak και χορό από τον Andi, ενώ στις 29/6 θα ακολουθήσει ένα after pride party.

Baus (Λώρη Μαργαρίτη 5)

Και το Baus μάς υπόσχεται ξέφρενες βραδιές με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που ξεκινά σήμερα (21/6) με ένα WELCOME EuroPride PARTY at BAUS και την μοναδική RAW BEE CANDLES. Aύριο (22/60) το αγαπημένο trash party έρχεται σε beach edition με Drag Show από την Ingrid Hideki και μουσικά από Dj Synaesthema. Τις ημέρες του EuroPride, το Baus ανοίγει τις πόρτες του από τις 3 το μεσημέρι προσφέροντας δροσερά ποτά αλλά εξαιρετικές μουσικές από τη Maria S. Στις 26/6 το μαγαζί σε προσκαλεί σε ένα πολύχρωμο, διασκεδαστικό και κουήρ party με την την Carnival Queen στη μουσική και τη Nasty Hiloudaki στα drag shows που αγαπά. Στις 27/6 το μεγάλο EuroPride Party σάς περιμένει με μουσικές και shows από Dj Tammy Tsanaka, and Synaesthema, Chlo Mydia και Nasty Hiloudaki. Την ίδια μέρα το Baus συνεργάζεται με το διπλανό BLENDER bar. Στις 28/6, εμπνευσμένο από την πολύ δημοφιλή σειρά πάρτι της Αθήνας Barbie Psychanella, το BAUS δημιουργεί μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε. Mugiwara και Synaesthema, θα σερβίρουν electro groovy beats τους, ενώ η Tammy Tsanaka θα είναι έτοιμη να σας εντυπωσιάσει με το φοβερό queer show της. Στις 29/6 το μπαρ σας περιμένει λίγο πριν τη μεγάλη παρέλαση ενώ θα ετοιμάζεται για το μεγάλο after pride party το ίδιο βράδυ.

Symposium Events X ΕυroPride

Aκρετά parties θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις μέρες από τη Symposium Events. Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, θα γίνει στο Piccadilly Club (Ανδρέα Συγγρού 3) το “The Dark Floor-2 Years Anniversary” με dj τον George Tsilipakos και τον Elias Voulgaropoulos σε ρυθμούς mainstream House. Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ακολουθεί στον ίδιο χώρο το “The Dark Floor-Hard It” με dj τον Dommy Dean και τον Hermes Martinez σε ρυθμούς melodic Tech. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, με διοργανωτή το Xcape, θα γίνει στο Barbarella το “Underworld” με dj τη Simone Novembre, τον Efrat Naaman και τον Penny Morado σε ρυθμούς Circuit. Το Σάββατο 29 Ιουνίου, με διοργανωτή το XLsior Mykonos, θα γίνει στο Barbarella (26ης Οκτωβρίου 27) το “Ai” με dj τον Thomas Solvert, τον Dommy Dean και τον Elias Voulgaropoulos σε ρυθμούς Circuit. Όλα τα πάρτι ξεκινούν τα μεσάνυχτα. Guest εμφανίσεις θα κάνουν χορευτές-performers όπως ο John Thomas, o Alex Ink, o Lobo Carreira, o Andreev και ο Andrea Soriente.
Δες και αυτό!