«Τα δικά μας παιδιά θα φορούν ό,τι θέλουν και δε θα αλλάξουν για κανέναν»

05/11/2021

Με το δικό του τρόπο αποφάσισε να μιλήσει στους μαθητές τους για διαφορετικότητα και αποδοχή αυτός ο δάσκαλος από ένα δημοτικό σχολείο στη Ρόδο. 

Στην ανάρτηση, που έκανε στο instagram ο εκπαιδευτικός Μάρκος Στουππής, βλέπουμε φωτογραφίες με μηνύματα αποδοχής που έχουν γράψει τα παιδιά πάνω σε μια φωτογραφία μιας μπλούζας με ρίγες.

«Τα παιδάκια αυτά θα φοράνε ρίγες κάθετες και οριζόντιες. Θα φοράνε μπλε, ροζ, μωβ, κίτρινα και πολύχρωμα ρούχα.. Θα γεμίσουν τον κόσμο μας με χρώματα, χαμόγελα και αγάπη. Δεν θα αλλάξουν για κανέναν!! Αλλά σίγουρα θα αλλάξουν ολόκληρο τον κόσμο μας Είμαι πολύ περήφανος και τυχερός, τόνισε ο δάσκαλος στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CV0KNKvMwij/?utm_medium=copy_link

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!