Τα αδέρφια του “Emmerdale” ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται

0
3572

Οι Βρετανοί ηθοποιοί Max Parker και Kris Mochrie αρραβωνιάστηκαν μετά από μια πρόταση γάμου στην παραλία.

Οι ηθοποιοί υποδύονται τους αδελφούς Luke και Lee Posner στη βρετανική σειρά Emmerdale. Η Sun διέρρευσε την είδηση ​​ότι οι δύο άντρες έβγαιναν το καλοκαίρι του 2020, αφού άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από διακοπές στο Instagram.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, όταν ο Mochrie έδωσε συνέντευξη στο The Mirror. Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Parker μίλησε στο Attitude για τη σεξουαλικότητα και τη σχέση του με τον Mochrie, αποκαλύπτοντας ότι είχαν μετακομίσει μαζί.

Το Σαββατοκύριακο, ο Parker και ο Mochrie αποκάλυψαν στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκαν. Φαίνεται ότι ο Parker έκανε την πρόταση το Σάββατο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην παραλία.

Ο Parker δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, μαζί με ένα βίντεο από την πρόταση: “Του αξίζει ο κόσμος, αλλά το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να του υποσχεθώ την καρδιά μου. ΕΙΠΕ ΝΑΙ ! Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.”

Ο Mochrie μοιράστηκε ξανά το βίντεο με το ακόλουθο μήνυμα: “Αυτή η όμορφη ψυχή που είναι ο καλύτερος μου φίλος μου ζήτησε να τον παντρευτώ χθες. Δεν μπορώ να αρχίσω να περιγράφω πόσο χαρούμενος είμαι.

Τον αγαπώ πέρα ​​από λόγια, γελάμε κάθε μέρα και είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθε στη ζωή μου.

Δεν είχα ιδέα καθόλου! Αλλά ήταν απλά τέλειο…

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!”