Συνεχίζουν να προσβάλλουν δημόσια τη μνήμη του Ζακ

04/05/2022
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε σήμερα ο πρόεδρος των αστυνομικών υπάλληλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για να σχολιάσει την απόφαση το δικαστηρίου που αθώωσε και τους 4 αστυνομικούς που εμπλέκονται στον θάνατο του Ζακ. 

Και ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν καταστήσει σαφές ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν είχε πάρει κάποια ουσία, ο Καλλιακμάνης αποφάσισε να τις παραβλέψει εντελώς, προσβάλλοντας τη μνήμη του Ζακ.

«Όλοι θλιβόμαστε που χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, ευτυχώς υπήρχαν βίντεο κι έδειξαν τι έγινε στο σημείο, ήταν ένας άνθρωπος ευάλωτος, ίσως επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει δικαίωμα αυτοδικίας», σχολίασε Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!