Συνεχίζεται τον τρανσφοβικό παραλήρημα του Κούγια: Προσβολές για το ΣΥΔ

02/03/2022
από

Για συνεχή κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο, καταγγέλλει τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, με αφορμή δηλώσεις του στο Πρωινό.

Όταν από το Πρωινό ενημέρωσαν τον κ. Κούγια, εκείνος αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τα στοιχεία της διεύθυνσης του σωματείου, ότι βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα».

https://youtu.be/aK6bbAWHmZQ

Η Φαίη Σκορδά, σχολίασε στη συνέχεια: «Ζητώ συγγνώμη που κοιτούσα στο κινητό μου και δεν παρακολουθούσαν με όλες τις αισθήσεις μου, αλλά διαβάζω κάποιες αναφορές που έχουν κάνει στο άρθρο 5… Δεν είναι απλό όλο αυτό που έχει γίνει».

«Σε μία πρόταση είναι δύσκολο να κάνει τρεις ρατσιστικές αναφορές και νομίζω ότι τα κατάφερε αυτή τη φορά», σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Βαγγέλης Περρής.

https://avmag.gr/322016/kaloyme-ton-dikigoriko-syllogo-athinon-na-elegxei-peitharchika-ton-transfoviko-alexi-koygia/
Δες και αυτό!