Η εξαιρετική σαμπάνια Lanson, κατέχει ηγετική θέση στην Αγγλία και είναι μία από τις δύο πρώτες σαμπάνιες σε πωλήσεις στη Γαλλία.

Από το 1760, και για 257 χρόνια, ο οίκος Lanson και η έμπειρη ομάδα του, δημιουργούν μία από τις πιο εμβληματικές σαμπάνιες παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας έως και σήμερα παραδοσιακές μεθόδους.

Ο οίκος Lanson είναι ο πρώτος οίκος που δημιούργησε Ροζέ Σαμπάνια και ο μόνος που δεν χρησιμοποιεί μηλογαλακτική ζύμωση – με αποτέλεσμα τη φρέσκια και φρουτένια γεύση της σαμπάνιας μας.

Κάθε φιάλη αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα και το απόλυτο απεριτίφ για οποιαδήποτε περίσταση, από το πρωί έως το βράδυ, χάρη στον τραγανό, γεμάτο και φρουτώδη χαρακτήρα της.

Αυτές τις γιορτές βάλτε την πολυτέλεια στη ζωή σας και υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο με το «ιδανικό ξεκίνημα» παρέα με την ξεχωριστή σαμπάνια Lanson. Αφεθείτε στη φρουτώδη, φρέσκια και εξαιρετική γεύση της και δημιουργήστε μοναδικές glamorous στιγμές που θα σας χαρίσουν ευτυχία.

Η γκάμα της Lanson περιλαμβάνει τη Lanson Brut Black Label, Lanson Rose Label, Lanson White Label και Lanson Rose Pink Coated. Instagram: champagnelansongr

Κέρδισε μία πολυτελή εορταστική συσκευασία Lanson Champagne