Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, “Strange World”, πρόκειται να παρουσιάσει το «πρώτο γκέι εφηβικό ειδύλλιο σε ταινία μεγάλου μήκους», σύμφωνα με έναν άτομο της παραγωγής.

Η ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid, Lucy Liu, Gabrielle Union και Jaboukie Young-White, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Και, όπως αναφέρει το Variety, περιέχει μια ρομαντική πλοκή μεταξύ δύο εφήβων αγοριών.

Ο Matthieu Saghezchi, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, επιβεβαίωσε το ειδύλλιο στο Twitter, γράφοντας: «Μόλις έριξα μια την ματιά στο Strange World της Disney… παρουσιάζει το πρώτο ανοιχτά γκέι ειδύλλιο εφήβων σε μια ταινία της Disney!!!»

«Η σκηνή περιγράφει τον γιο [Ethan, τον οποίο υποδύεται ο Young-White] να είναι πολύ ντροπαλός μπροστά στο αγόρι του, και ο μπαμπάς του έρχεται και λέει: “πολύ χαίρομαι που σε γνώρισα! Ο γιος μου μιλάει για σένα όλη την ώρα” και φέρνει σε αμηχανία τον γιο του. Πολύ χαριτωμένο.»

Η ταινία, που ανακοινώθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων του Annecy στη Γαλλία, ακολουθεί μια οικογένεια που ταξιδεύουν σε νέους κόσμους.