Στο Sodade γιόρτασε την ισότητα στον γάμο ο Στέφανος Κασσελάκης

16/02/2024
από
Υπό το ρυθμό της μουσικής γιόρτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, την ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον γάμο.

Αφού τελείωσε η ψηφοφορία, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ βρέθηκαν στο λοατκι κλαμπ Sodade, με σκοπό να γιορτάσουν την ιστορική αυτή νίκη για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Στο Sodade γιόρτασε την ισότητα στον γάμο ο Στέφανος Κασσελάκης

Οι κάμερες κατέγραψαν το ζευγάρι ενώ χόρευε στο ρυθμό του τραγουδιού της Katy Perry «Firework», ενώ αρκετός κόσμος τους συνόδευε χορεύοντας δίπλα τους.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στο κοινό, υψώνοντας τη γροθιά του: «Από εδώ και πέρα προχωράμε με σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα», με τα παρευρισκόμενα άτομα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προβεί σε δηλώσεις και έξω από το Sodade πριν το ξεκίνημα της βραδιάς, στις οποίες τόνισε τον προοδευτικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι χωρίς το κόμμα αυτό δεν θα περνούσε το νομοσχέδιο.

«Θέλω να ξέρετε πως αυτό το νομοσχέδιο όσον αφορά το πολιτικό κομμάτι του χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. Αυτό είναι το μόνο το οποίο πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το πραγματικό προοδευτικό κόμμα σε αυτή τη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης ο οποίος δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία δικαιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του.

«Αλλά αυτό δεν είναι το βασικό για σήμερα. Είναι μια μέρα χαράς για την Ελλάδα η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε συγκεκριμένα.
Δες και αυτό!