Το reboot του “Charmed” φαίνεται να προχωράει και δημοσιεύτηκαν αρκετές λεπτομέρειες για τις νέες τρεις αδελφές, όπου η μία φαίνεται ότι θα είναι λεσβία.

Στην αρχική σειρά “Charmed” γνωρίσαμε την Prue, την Piper και την Phoebe (και μετά την Paige), αλλά στη νέα σειρά θα εμφανίζονται τρεις καινούργιες αδελφές. Οι νέες αδελφές είναι η Macy, η Mel και η Madison.

 

Η Mel Pruitt περιγράφεται ως “λεσβία γύρω στα 20 κάτι” , κάτι που διαφοροποιεί το προφίλ των γυναικών της αρχικής σειράς. Κι αυτό δεν αποτελεί τη μόνη αλλαγή, καθώς αναφέρεται ότι οι πρωταγωνίστριες θα είναι από “όλες οι εθνοτικές ομάδες” .

Η Macy είναι επιστήμονας κβαντικςή φυσικής, Ph.D που μετακόμισε με τον φίλο της Galvin στο Hilltowne του Michigan για να εργαστεί στο πανεπιστημιακό εργαστήριο. Πιστεύει ότι είναι η αδελφή της Mel και της Madison. Η δύναμή της είναι η τηλεκίνηση.

Η Mel Pruitt είναι μία φεμινίστρια με έντονο πνεύμα, αισθάνεται βαθιά και θέλει να έχει τον έλεγχο. Είναι γύρω στα 20 κάτι κι είναι λεσβία, κι είναι η αδερφή της Madison. Ξυπνά πολύ θυμωμένη, μετά από ένα τραγικό ατύχημα, είναι προκλητικά ανυπόφορη, ακόμη και βίαιη, απομακρύνοντας όσους μπορεί να τη βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένης της συντρόφου της, Ντετέκτιβ Soo Jin. Η δύναμή της είναι το πάγωμα του χρόνου.

Η Madison Pruitt είναι η μικρή αδελφή της Mell γύρω στα 18, κάνει pilates και είναι cheerleader, σπουδάζει και προσπαθεί να βρει τη θέση της δίπλα στην αδελφή της. Η Madison είναι το ακριβώς αντίθετο από την αδελφή της κι είναι τρομοκρατημένη με το ότι είναι μάγισσα. Η δύναμή της είναι ότι ακούει τις σκέψεις των ανθρώπων.

Η νέα σειρά είναι από τις δημιουργούς Jane the VirginJessica O’Toole και Amy Rardin, οι οποίες είναι και εκτελεστικές παραγωγοί. Ο Ben Silverman και ο Brad Silberling είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί του έργου.

Μένει να μάθουμε ποιες ηθοποιοί θα επιλεγούν να ενσαρκώσουν τις τρεις αδελφές-μάγισσες.