Την Παρασκευή 6.10.2017 θα διοργανωθεί workshop με τίτλο «Οι έμφυλες διακρίσεις μέσα από τον καθρέφτη της Έβδομης Τέχνης» στο πλαίσιο του Σπούτνικ Festival 2017.

Το Σπούτνικ Festival 2017, με κεντρικό σύνθημα «#2: Ταξίδι για έναν νέο κόσμο» , είναι μία γιορτή πολιτισμού και αλληλεγγύης, που επιδιώκει να συνδυάσει τον πολιτικό προβληματισμό με την ψυχαγωγία, αναδεικνύοντας ένα εναλλακτικό μοντέλο συλλογικής ζωής και δράσης.

Στα πλαίσιά του Φεστιβάλ, θέλουμε να αναδείξουμε ζητήματα κοινωνικών δικαιωμάτων που αγγίζουν την καθημερινότητα των νέων ανθρώπων και που ούτως ή άλλως απασχολούν συχνά τη θεματολογία του περιοδικού ΣΠΟΥΤΝΙΚ” , αναφέρουν οι διοργανωτές.

Έτσι, την Παρασκευή 6.10.2017 θα διοργανωθεί workshop με τίτλο «Οι έμφυλες διακρίσεις μέσα από τον καθρέφτη της Έβδομης Τέχνης» , όπου θα αναλυθεί ο τρόπος, με τον οποίο παρουσιάζονται και αντιμετωπίζονται τα LGBTQI+ άτομα στο χώρο του κινηματογράφου.


Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 6.10.2017

19:00 Workshop «Οι έμφυλες διακρίσεις μέσα από τον καθρέφτη της Έβδομης Τέχνης»

Παρεμβαίνουν:

Μαρία Κατσικαδάκου-Cyber (Director outview film festival)

Ντέπυ Βρετού (Film commissioner)


 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης συναυλίες, εκδηλώσεις, εκθέσεις, γεύσεις από όλο τον κόσμο, αθλητικές δραστηριότητες, βιβλιοπωλείο, παιδότοπο και πολλά ακόμη δρώμενα.

Δέστε τις ζώνες σας, το δεύτερο ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε!

Σπούτνικ Festival 2017
| 6 – 7 – 8 Οκτωβρίου | Άλσος Στρατού – Γουδή (πλησίον Μετρό Κατεχάκη).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
Θα υπάρχει πρόσβαση ΑμεΑ σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ
Εισιτήρια: Μονοήμερη Είσοδος: 5 Ευρώ, Τριήμερη Είσοδος: 12 Ευρώ


Πληροφορίες
fest.spoutnik.gr

Facebook: Sputnik MagazineΠολυχώρος ΣπούτνικΣπούτνικ  Festival 2017