Ο Spencer Stevenson φέρνει την κουήρ αναπαράσταση στον Σαίξπηρ, στην πρόσφατη ταινία του Hulu, με τίτλο “Rosaline.”

Το “Rosaline” είναι μια ρομαντική κωμωδία βασισμένη στο έργο του Σαίξπηρ, “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, με τη διαφορά ότι η εκδοχή του Hulu αφηγείται την ιστορία από την οπτική γωνία της Rosaline — της πρώην του Ρωμαίου.

Ο Stevenson υποδύεται τον Paris, τον «γκέι καλύτερο φίλο» της Rosaline. Ως κουήρ Μαύρος, ο Stevenson είναι ενθουσιασμένος, που ενσαρκώνει αυτόν τον ρόλο, σε μια κλασική ιστορία, που συχνά επιλέγονται cis στρέιτ λευκοί άνδρες.

«Μεγαλώνοντας, δεν είχα πραγματικά την εκπροσώπηση του εαυτού μου στη μεγάλη οθόνη, οπότε είναι ωραίο, να το δώσω αυτό σε κάποιο άτομο, που μοιάζει με εμένα…» λέει ο Stevenson στη Sonia Baghdady του Advocate Now.

Κι ενώ, η ταυτότητά του έχει οδηγήσει σε εμπόδια στην καριέρα του, ο Stevenson, υπερηφανεύεται για την εργασιακή ηθική, που έχει αναπτύξει στο επαγγελματικό του ταξίδι.

 «Έγινε φιλοδοξία μου», εξηγεί ο Stevenson. “Είμαι πραγματικά σκληρά εργαζόμενος. Θέλω να πω, νομίζω ότι [το να είμαι γκέι και Μαύρος] έχει να κάνει πολύ με αυτό. Είμαι, επίσης, από το Τέξας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Τέξας, και έχω πάρει συντηρητική ανατροφή. Έτσι, νομίζω ότι με όλα αυτά μαζί, απλά έπρεπε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, καταλαβαίνετε; Κι αυτά με έκαναν τον άντρα που είμαι σήμερα.”

Ο Stevenson είναι, επίσης, ενθουσιασμένος για τα κοστούμια στο “Rosaline”, καθώς η μόδα είναι άλλο ένα πάθος του. Τα κοστούμια εποχής είναι αρκετά περίπλοκα για να νιώθει κομψός, αλλά ο Stevenson μοιράζεται ότι νιώθει άνετα, καθώς αισθάνεται σίγουρος ανεξάρτητα από το τι φοράει.

«Αν σου αρέσει κάτι, και νιώθεις καλά σε αυτό, αυτό είναι το μόνο που έχει πραγματικά σημασία», λέει. «Και αν το κουβαλάς αυτό, το εισπράττουν και όλοι οι άλλοι».

Μπορείτε να δείτε το “Rosaline” στο Hulu.