Αυτή μπορεί να είναι η μεγαλύτερη νίκη της μέχρι τώρα!

Η Sonya Deville, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Daria Berenato, ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της. Η σταρ του WWE έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της, Toni Cassano, λίγο μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 “Ήταν πολύ ωραίο για μένα προσωπικά να μπορώ να γίνομαι πιο άνετη με τον εαυτό μου, ενώ μοιράζομαι αυτό το ταξίδι με όλα τα άτομα που με παρακολουθούν. Δεν ένιωθα άνετα με τη σεξουαλικότητά μου πριν από επτάμισι χρόνια, όταν έκανα coming out”, λέει η Deville στο Out.

Οι φανς της Deville θα τη θυμούνται όταν έκανε δημόσια coming out το 2015 ενώ γύριζε το WWE Tough Enough. Η σταρ ήταν μόλις 21 ετών τότε και ένιωθε πιεσμένη για να κάνει coming out στην εκπομπή.

«Με ανάγκασαν ή με πίεσαν να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και νομίζω ότι συνέβη με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα καθυστερούσα αυτή τη διαδικασία, αν δεν είχε συμβεί αυτό».

Fast forward οκτώ χρόνια αργότερα, και τώρα η Deville είναι έτοιμη να κάνει την Toni Cassano γυναίκα της.

Οι αρραβωνιαστικές είχαν το πρώτο τους ραντεβού μετά από έναν από τους αγώνες της Deville στο WWE. Ένα βράδυ η Cassano  οδήγησε τρεις ώρες για να συναντήσει την Deville και να την παρακολουθήσει σε αγώνα. Μετά τον αγώνα, οι δυο τους πέρασαν τη νύχτα για να γνωριστούν καλύτερα σε ένα μπαρ και η συνέχεια της σχέσης τους πήρε τον δρόμο της.

“Ήταν απολύτως εξωπραγματικό. Εξακολουθούμε να ξαπλώνουμε το βράδυ στο κρεβάτι και κάθε βράδυ [αναρωτιόμαστε] πώς είναι αυτή η ζωή μας. Πώς συνέβη αυτό; Αισθάνομαι ακόμα σαν σε όνειρο”, λέει η Cassano.

“Και οι δύο θαυμάζαμε η μία την άλλη από μακριά μέσω Instagram για χρόνια. Νιώθω σαν να βγαίνω με την καλύτερή μου φίλη. Νιώθω ότι δεν ήξερα τι ήταν η αγάπη μέχρι που τη γνώρισα. Είναι απλά τόσο εύκολο και τόσο σωστό. Είμαι η καλύτερη εκδοχή μου όταν είμαι μαζί της”, προσθέτει η Deville.

Ως queer γυναίκες, το ζευγάρι ελπίζει ότι οι φανς τους θα μπορούν να μάθουν από το παράδειγμά τους, θα αγκαλιάζουν τις δικές τους προσωπικότητες, για να ζήσουν πιο αυθεντικές και ικανοποιητικές ζωές.

“Να είσαι ο εαυτός σου, γιατί όλοι οι άλλοι είναι κατειλημμένοι.  Έχεις δημιουργηθεί ως αυτό το μοναδικό άτομο. Αφήστε το αποτύπωμά σας στον κόσμο. Απολαύστε να είστε εσείς, γιατί υπάρχει μόνο μία”, καταλήγει η Deville.