Η The Holy Art Gallery επιστρέφει, με τη Νέα Δεκαήμερη Digital Έκθεση “Slice of Art”. Εγκαίνια Παρασκευή 10 Μαρτίου 19.30 – 22.00.

Η νέα έκθεση στη The Holy Art Gallery, με τίτλο «SLICE OF ART» έρχεται, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όλους εμάς που αγαπάμε την τέχνη σε όλες τις μορφές της!

Η ομάδα της The Holy Art Gallery μάς προσκαλεί στο opening event της νέας δεκαήμερης έκθεσης, της οποίας τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει το πολύ αγαπημένο DJ Duo Black Athena! Γνωστοί για το ραδιοφωνικό σόου που παρουσιάζουν, αλλά και για τη δισκογραφική τους εταιρεία, η φιλοσοφία τους γύρω από τη μουσική είναι αυτή που τους έχει κάνει να ξεχωρίσουν, μια φιλοσοφία εμπνευσμένη από το κέντρο της Αθήνας την πρώτη δεκαετία των 00’s, την τοπική, αλλά και την παγκόσμια κουλτούρα. Ο ήχος τους έχει επιρροές από την σύγχρονη Αμερικάνικη ραπ μουσική σκηνή, όπως αυτή έχει εκφραστεί από τους Kendrick Lamar, Drake, A$ap Rocky, αλλά και από την Deep House Blueprint των Moodymann και Theo Parrish, καθώς επίσης από τους Wiley, Skepta and D Double E μέχρι τους Prince, Marvin Gaye, Prince Jammy & Chic.

Την Παρασκευή, 10 Μαρτίου, από τις 19:30 έως τις 22:00, η The Holy Art Gallery της Αθήνας θα μας ταξιδέψει με έργα τέχνης κάθε μέσου που θα προβληθούν στις οθόνες υψηλής ευκρίνειας, συνοδεία των επιλεγμένων κομματιών από τους Black Athena, και φυσικά, του open wine bar!

Εάν θες να ζήσεις μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία τέχνης, τότε μην χάσεις το opening event της νέας digital εμπειρίας τέχνης από τη The Holy Art Gallery στην οδό Πραξιτέλους 26!

Συμμετέχοντες εικαστικοί καλλιτέχνες: Μarina Hahn, Kakia Kakouli, MUCA, Erika Nojiri, Maria Papa, Stella Papa, Klara Sedlo, Stephanie Tripolitaki, Kayleigh Whelan, Dylan Wilson, Olga Zlydareva, κ.ά.


Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Πραξιτέλους 26, Αθήνα, 105 61
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-13:00 & 14:00-18:00,
Παρασκευή του opening event 19:30-22:00, Σαββατοκύριακο 11:00 – 17:00.
Εγκαίνια:
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023
Έκθεση ανοιχτή στο κοινό έως 19 Μαρτίου 2023
Είσοδος: Δωρεάν
Κλείσε τα εισιτήριά σου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.theholyart.com/
Contact: [email protected]