Η παρέλαση των πιγκουίνων περιελάμβανε το παγκοσμίως διάσημο ζευγάρι, Sphen και Magic, καθώς και έναν πολυαγαπημένο, αμφιφυλόφιλο βασιλικό πιγκουίνο, συμπεριλαμβανομένων των Neptune, Arthur και Aurora.

Στις 23 Φεβρουαρίου, οι φροντιστές του Sydney’s Sea Life Aquarium διοργάνωσαν μια ειδική παρέλαση Pride για να γιορτάσουν όλοι οι ΛΟΑΤΚΙ+ κάτοικοι-πιγκουίνοι πριν από το WorldPride.

Η παρέλαση σε μέγεθος πιγκουίνου ηγήθηκε από το διάσημο ομόφυλο ζευγάρι Gentoo πιγκουίνων, Sphen and Magic. Άλλοι συμμετέχοντες περιελάμβαναν τον Neptune, τον Arthur και την Aurora, που είναι αμφιφυλόφιλα πιγκουινάκια, καθώς και οι Forrest και Nog, οι οποίοι είναι ένα νεοσύστατο ομοφυλόφιλο ζευγάρι βασιλικών πιγκουίνων.

Οι φύλακες συνόδευσαν όλα τα αξιολάτρευτα ΛΟΑΤΚΙ+ πιγκουινάκια, καθώς περπατούσαν κατά μήκος της περιοχής Penguin Expedition του ενυδρείου. Το προσωπικό κυμάτισε σημαίες Pride και τις οδήγησε ακόμη και σε ένα αντίγραφο της γέφυρας του λιμανιού του Σίδνεϊ με θέα έναν μικροσκοπικό ορίζοντα που κατασκευάστηκε για την εκδήλωση.

Ένας από τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στο θέαμα, ο Alie Selvaraj, είπε: «Η ομάδα του Sea Life Sydney Aquarium υποστηρίζει και γιορτάζει το δικαίωμα όλων, συμπεριλαμβανομένων των πιγκουίνων μας, να εκφράζονται ελεύθερα. Είναι οι τέλειοι πρεσβευτές για τη διασκέδαση μας, για το WorldPride!»

Ενώ η παρέλαση υπερηφάνειας για αυτούς τα αξιολάτρευτα ΛΟΑΤΚΙ+ πιγκουινάκια ολοκληρώθηκε, ο στολισμένος με σημαία του ουράνιου τόξου ορίζοντα της πόλης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως φόντο για τον εορτασμό, θα παραμείνει στο συγκρότημα πιγκουίνων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Γκέι ερωτευμένοι πιγκουίνοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Λεσβίες πιγκουίνοι πρόσφατα έγιναν γονείς εκκολάπτοντας αυγό

 

Οι gay πιγκουίνοι που πρόσφατα έγιναν γονείς είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα