Σεξεργασία: Ένα δώρο που περιμένει να το απολαύσουμε

23/02/2021
sex workers

Οι εργαζόμενες/οι στο σεξ δεν είναι το γκομενάκι μας, ή ο έρωτας που πρέπει να εντυπωσιάσουμε. Μαζί τους έχουμε την επιλογή να απολαύσουμε και να πειραματιστούμε, χωρίς να κριθούμε γι’ αυτό. Πέρα, λοιπόν, από το προφανές γαμησάκι που έχουμε στο μυαλό μας, υπάρχουν και θέματα που οι sex workers βοηθούν, και μπορούν να λύσουν. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε στο σώμα μας αυτό που του αξίζει, και να πάρουμε το boost που χρειαζόμαστε για τις περαιτέρω επαφές μας με μελλοντικούς εραστές.

Από τη Μελίτα Σκαμπώ

Το πρώτο που ίσως έρχεται στο μυαλό μας, είναι οι φαντασιώσεις. Δεν έχουμε όλ@ την ίδια ευκολία να μοιραστούμε τα σεξουαλικά μας εσώψυχα. Επίσης, υπάρχουν φορές που μπορεί να θέλουμε να εξερευνήσουμε περαιτέρω μια φαντασίωση, πριν τη φέρουμε στην κρεβατοκάμαρα. Είναι απόλυτα εντάξει, λοιπόν, να ζητήσουμε από έναν/μια επαγγελματία να μας βοηθήσει να εκφραστούμε με ασφάλεια, όμως, μην πάει το μυαλό σας μόνο σε S&M καταστάσεις και βίτσια. Η σκέψη της πρώτης φοράς σε ο,τιδήποτε περιλαμβάνει σεξουαλική επαφή και το άγχος που μπορεί να προκαλεί, είναι ένας καλός λόγος για να προτιμήσουμε ένα έμπειρο άτομο – τουλάχιστον για αρχή.

Την ίδια δυσκολία αντιμετωπίζουμε και όσοι ζούμε σε περιοχές, που οι γνωριμίες είναι περιορισμένες και τα σεξοραντεβού τα βλέπουμε με τα κυάλια. Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που ζούμε στη μεγαλύτερη πόλη που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, μπορεί να αντιμετωπίζουμε άλλα θέματα: συστολή, αδυναμία στις διαπροσωπικές σχέσεις, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.λ.π. Αντί να περιμένουμε το θαύμα, μπορούμε να γίνουμε εμείς το θαύμα.

Αν δεν έχουμε κάποια/ον σταθερό (η μη) σύντροφο για να μας βοηθήσει να τσεκάρουμε το σώμα μας, δε χρειάζεται απαραίτητα να κάνουμε σόλο καριέρα με το χέρι μας, ή με sex toys, αν δε θέλουμε. Επίσης, αν δεν έχουμε κάποιο ζήτημα που χρειάζεται τη βοήθεια από μία/έναν ψυχολόγο για να μας βοηθήσει να ξεκολλήσουμε, τότε η σεξεργασία είναι το next best thing. Οι sex workers είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν τι να κάνουν και μας δίνουν χρόνο να δοκιμάσουμε όσες φορές αντέχουμε.

Και κάτι σημαντικό: αν επιλέξετε έναν/μια επαγγελματία του σεξ, προτιμήστε κάποια/ον που σας έχουν συστήσει, ή έχετε διαβάσει καλά reviews από ανάλογα sites. Αποφύγετε άτομα που θέλουν να σας ξεπετάξουν στο πεντάλεπτο, χωρίς να σας αναφέρουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Πριν καταλήξετε, μιλήστε με κάθε sex worker ξεχωριστά και πείτε τι θέλετε. Έτσι, και εσείς θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και εκείνοι θα γνωρίζουν με ποιό τρόπο θα σας προσεγγίσουν.

Οι sex workers είναι επαγγελματίες και, όπως κάθε επαγγελματίας, κάνουν συνειδητά το λειτούργημα τους με αγάπη και ευθύνη. Είναι σε θέση να μας κατανοήσουν και μπορούν να γίνουν αρωγοί σε σεξουαλικά μας προβλήματα. Μη διστάσετε, λοιπόν, να κάνετε αυτό το βήμα. Επιλέγοντας την/τον κατάλληλη/ο, να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε καταπληκτικά!

Μελίτα Σκαμπώ

Η Drag Queen της καρδιάς σας, τώρα και στο antivirus! Τα άρθρα μου κινούνται ανάμεσα στην κωμωδία και στην φάρσα, με τις αναλαμπές σοβαρότητας να είναι σπάνιες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχνάτε ότι η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει η ουρά της. Έχω και σελίδα στο Facebook, βρείτε με κι εκεί (κάνω αραιές αναρτήσεις, αλλά μαζεύω likes).
Δες και αυτό!