«Σε θέλω, όπως και να είσαι»: Η απάντηση ενός πατέρα στην τρανς κόρη του

13/10/2021

Η Giorgina ζει στην Ελλάδα ενώ ο πατέρας της στο εξωτερικό. Λόγω της απόστασης έχουν να βρεθούν πολλά χρόνια, πολύ πριν η ίδια ξεκινήσει τη φυλομετάβασή της.

Η Giorgina ανέβασε στο Facebook τα πρόσφατα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί του, στα οποία του εξέφρασε την επιθυμία της να τον επισκεφτεί, δηλώνοντάς του ωστόσο ότι ντρέπεται, μιας και έχει αλλάξει πολύ.

Η απάντηση του πατέρα της ήταν απλά εξαιρετική.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!