Σε σχέση δύο γνωστοί ποδοσφαιριστές της Premier League

14/11/2022
από
Έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που ο μέσος της Μπλάκπουλ, Τζέικ Ντάνιελς έγινε ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην Αγγλία, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι είναι γκέι.

Ο νεαρός άσος έκανε την αποκάλυψη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ένιωσε πως πρέπει να πει την αλήθεια και να γνωρίσουν άπαντες τον πραγματικό εαυτό του.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, η ενέργεια αυτή του νεαρού ποδοσφαιριστή έχει ωθήσει ακόμα μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στο να μιλήσουν.

Και σύμφωνα με τη «Sun» αυτό δεν θα αργήσει να γίνει, καθώς όπως αποκαλύπτει δύο ποδοσφαιριστές της Premier League είναι σε σχέση και είναι κοντά στο να μιλήσουν σε ντοκιμαντέρ στην αγγλική τηλεόραση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα οι παίκτες έχουν ακόμη αρκετούς ενδοιασμούς.

Η σχέση τους είναι γνωστή στην ομάδα τους, αφού σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, «δεν θεωρούν πως υπάρχει κάποιος λόγος για να κρύβονται».

«Κανείς δεν είχε πρόβλημα για αυτό και είχαν την υποστήριξη του προπονητή και της ιεραρχίας του συλλόγου.

«Αλλά σκέφτονται ακόμη για το αν πρόκειται να μιλήσουν δημόσια – αν και κανένας από τους δύο δεν ντρέπεται – γιατί θέλουν να επικεντρωθούν στους αγώνες».

«Αν και μια τέτοια δήλωση θα ήταν θετική, θα μπορούσε να απομακρύνει την προσοχή τους από τις επιδόσεις τους στο γήπεδο.

Οι συμπαίκτες τους έχουν επίσης έχουν συμφωνήσει να μην πουν τίποτα δημόσια για να προστατεύσουν το απόρρητό τους».
Δες και αυτό!