Ρομαντικά στιγμιότυπα της Hayley Kiyoko με τη σύντροφο της

376
Η Hayley Kiyoko θέλει απλώς να αφήσει την Becca Tilley να γίνει ο κόσμος της.

Η τραγουδίστρια της ποπ Hayley Kiyoko έδειξε στο Ηνωμένο Βασίλειο γιατί είναι γνωστή ως «Lesbian Jesus», στην εμφάνισή της στο Λονδίνο, φέρνοντας τη σύντροφο της, Becca Tilley, στη σκηνή για να της αφιερώσει ένα από τα πιο κλασικά ερωτικά της τραγούδια.

Η Kiyoko μοιράστηκε ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδά το ρομαντικό τραγούδι «Pretty Girl» στη συναυλία της στο Λονδίνο, αφού έφερε μαζί της στη σκηνή την επί πέντε χρόνια σύντροφο της. Το τραγούδι περιλαμβάνει στίχους όπως: «Θέλω μόνο να σου πω ότι είσαι πραγματικά όμορφο κορίτσι/ Θέλω μόνο να ξέρω αν θα με αφήσεις να γίνω ο κόσμος σου/ Ξέρω μόνο ότι πρέπει να έχεις γεύση σαν καραμέλα, γλυκό κορίτσι».

«Είναι ακραίο όταν σκέφτομαι ότι έγραψα το ‘Pretty Girl’ το 2016 για αυτό το υποθετικό κορίτσι που δεν είχα ακόμα συναντήσει», έγραψε η Kiyoko στο Instagram της. «Τώρα, τραγουδάω αυτό το τραγούδι στον έρωτα της ζωής μου επί σκηνής σε μια sold out συναυλία στο Λονδίνο. Αυτό ήταν τόσο ξεχωριστό».

Η Tilley σχολίασε την ανάρτηση, γράφοντας: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Η Kiyoko και η Tilley (που πρωταγωνίστησε στο The Bachelor) συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2018 στο πάρτι για την κυκλοφορία του άλμπουμ Expectations της Kiyoko. Έβγαιναν για χρόνια και ανακοίνωσαν δημόσια τη σχέση τους όταν η Tilley εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο κλιπ της Kiyoko «For the Girls».

Γιόρτασαν την επέτειο των πέντε χρόνων τους νωρίτερα τον Απρίλιο.

«Πριν από 5 χρόνια, αυτή τη μοιραία μέρα του Απριλίου του 2018, με κάλεσαν σε ένα πάρτι γενεθλίων/έκδοσης άλμπουμ της @hayleykiyoko», ανέφερε η Tilley στο Instagram. «Δίστασα να πω ναι γιατί ήμουν κουρασμένη από το προηγούμενο βράδυ, αλλά η @brittneylaurenn με έπεισε να πάω και έτσι μπήκαμε στο Uber μας (σημάδι καλής τύχης για εμάς) και πήγαμε στο πάρτι…. & τα υπόλοιπα είναι 5 χρόνια ιστορίας. Hayley- υπήρξαν πολύ λίγες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτών των 5 ετών που δεν σε είχα στο μυαλό μου. Σε αγαπώ!».