Ομοφοβικές δηλώσεις έκανε για άλλη μια φορά ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη. Ενώ έφτασε στο σημείο να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τη ζωή των ατόμων που βιάστηκαν. 

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Έχουμε και λέμε» με τον Στέλιο Βραδέλη και τον Γιώργο Πίκουλα, ανέφερε:

«Δημοσιοποιούμε από το γραφείο μου στοιχεία που αφορούν την προσωπικότητα των φερομένων και δήθεν ανήλικων παιδιών βιασθέντων. Ήταν όλοι άνω των 18 ετών, ο ένας ήταν 42 ετών, ο άλλος 20. Το σημαντικό όμως είναι ποια είναι η πραγματική τους προσωπικότητα. Τότε που είχα μιλήσει για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους που κατασκεύασαν την ιστορία εναντίον του Λιγνάδη, πήγαν να με φάνε. Τώρα λοιπόν που μέσα στο δικαστήριο, μέσα από ανοιχτά δημόσια instrgram βρήκαμε στοιχεία μέσα σε ελάχιστα λεπτά- πριν τα κλείσουν – θα δει όλη η ελληνική κοινωνία, ποια είναι αυτά τα δήθεν ανήλικα παιδιά», επισήμανε.

«Αυτά τα στοιχεία αναγνώσθηκαν στο δικαστήριο, δημοσιοποιήθηγκαν στο δικαστήριο. Μελετήθηκαν από το δικαστήριο. Είναι υλικό όλης τη ελληνικής κοινωνίας γιατί οι αποφάσεις εκδίδονται εν ονόματι του ελληνικού λαού και κυρίως ήταν σε ανοιχτά πριν προλάβουν τα κλείσουν τα συγκεκριμένα δήθεν ανήλικα παιδιά», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις με ανάρτηση πανό σε θέατρα και την ανάγνωση μηνυμάτων κατά της απόφασης από ηθοποιούς, ο κ. Κούγιας αντέτεινε ότι οι σοβαροί συνάδελφοί του κ. Λιγνάδη, δεν αντιδρούν. «950 ηθοποιοί, υπέγραψαν εις βάρος του, χωρίς να έχουν πατήσει το δικαστήριο. Τι σοβαρότητα να έχουνε αυτοί οι άνθρωποι; Σήμερα όμως μόλις δείτε τα πραγματικά στοιχεία, και δείτε ποια είναι η πραγματική προσωπικότητα των δήθεν βιασθέντων παιδιών. Είναι κάτι νταμάρια, επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι στην κυριολεξία.  Η δουλειά τους είναι αυτή», υποστήριξε.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!