Ένας κρητικός ξυλοκόπησε τη σύζυγο, τα ανήλικα παιδιά του, έναν γείτονα καθώς και τον γαμπρό του γείτονα, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χτες το απόγευμα σε συνοικία των Χανίων ο 52χρονος «νταής» άσκησε άγρια σωματική ενδοοικογενειακή βία εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των τριών ανήλικων παιδιών του ηλικίας 17, 13 και 4 ετών.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και από την ανησυχία τους ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να καταφθάσει το περιπολικό, ο δράστης είχε ήδη επιτεθεί με βάναυσο τρόπο εναντίον και του 65χρονου γείτονα του.

Όλοι, τόσο η οικογένεια όσο και ο γείτονας, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Εκεί, όση ώρα περίμεναν για να δώσουν τις καταθέσεις τους και να ερευνήσουν οι αστυνομικοί το τί συνέβη μεταξύ των γειτόνων, κατέφθασε ο 40χρονος γαμπρός του γείτονα, προκειμένου να παραλάβει τον 65χρονο πεθερό του.

Τότε, ο 52χρονος δράστης επιτέθηκε και ξυλοκόπησε και εκείνον μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Κατόπιν τούτων ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του καθώς και την κατηγορία των σωματικών βλαβών του γείτονα και του γαμπρού του.

Το λόγο πλέον έχει ο αρμόδιος Εισαγγελέας, αφού για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.