Ο Charlie Puth κυκλοφόρησε πρόσφατα το “Loser”, από το άλμπουμ του CHARLIE, ένα τραγούδι, που αποκάλυψε ότι είναι εμπνευσμένο από τα γκέι κλαμπ του Δυτικού Χόλιγουντ.

Όπως δήλωσε στο GQ, πέρασε με το αυτοκίνητο ένα βράδυ μπροστά από τα εμβληματικά γκέι κλαμπ Pump και The Abbey, «και όλοι χόρευαν με κάτι που δεν παίζεται στο ραδιόφωνο.»

«Νομίζω ότι η ΛΟΑΤΚΙ+ κουλτούρα είναι τόσο μπροστά από την εποχή της, πολιτιστικά, ηχητικά, μουσικά, στα πάντα, που όταν είχα ένα λιγότερο τέλειο τραγούδι στο στούντιο και ήμουν μόνος μου, και έβλεπα όλα τα άτομα εκεί να περνούν υπέροχα, κυριολεκτικά άκουσα ένα διαφορετικό τραγούδι στο κεφάλι μου. Ξαναείδα το όλο θέμα αλλιώς, επέστρεψα με το αυτοκίνητο στο στούντιο επί τόπου, είχα εμπνευστεί τόσο πολύ.» 

Ο μουσικός εμφανίστηκε στο TikTok Radio του SiriusXM, όπου ρωτήθηκε για την ιστορία.

Δίνονται περισσότερες πληροφορίες, εξήγησε πώς είδε ανθρώπους να χορεύουν «ακυκλοφόρητη Madonna» έξω από το Pump και συνειδητοποίησε ότι «αυτό το τραγούδι που μόλις έφτιαξα, δεν θα έκανε κανένα άτομο από αυτά που είναι εδώ να χορέψει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie Puth (@charlieputh)

 «Ήταν 1πμ, επέστρεψα, με την έμπνευση που είχα πάρει από τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στο club, και το πώς είναι τόσο μπροστά στα πάντα πολιτιστικά, μουσικά. Γύρισα πίσω, το έκανα πολύ καλύτερο, και είμαι κυριολεκτικά τόσο ευγνώμων που είχα περάσει μπροστά από αυτό το club».

Ακούστε το: