“Είμαστε αυθεντικά και αληθινά. Είμαστε πολλά και δεν θα μας επιτίθενται πλέον. Περνάμε στην αντεπίθεση!”

Το “We Will Not Live In Fear”, ένα μουσικό βίντεο κατά της ομοφοβικής βίας στις 26 Αυγούστου του 2023 στο Λονδίνο, είναι για όλα μας, παντού και οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι Holly Johnson, Jimmy Somerville, Royal Vauxhall Tavern, LGBT+ History Month, Naz And Matt Foundation, QX Magazine, DIVA Magazine, Two Brewers London, και Arch βρίσκονται ανάμεσα στον αυξανόμενο αριθμό οργανισμών και χώρων στο Λονδίνο, ενώ διασημότητες έχουν υποστηρίξει τον σκοπό και μοιράζονται το βίντεο στα social media.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης ηχογράφησης και μουσικό σύμβολο Χόλι Τζόνσον, που στηρίζει τη δράση είπε:

Μακάρι να μην χρειαζόταν αυτή η διαδήλωση. Συγκλονιστικά εγκλήματα μίσους πρόσφατα Νότια του Τάμεση. Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Λέω την γνώμη μου!”

Ο τραγουδιστής Τζίμι Σόμερβιλαναφέρει: «Μην ζεις ποτέ με φόβο!»

Μετά από ένα αυξανόμενο κύμα ομοφοβικής βίας στο Λονδίνο και ειδικότερα, τις τέσσερις βίαιες επιθέσεις στο Λονδίνο, μέσα σε διάστημα μόλις έξι ημερών, η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα του Λονδίνου απαντά και προβάλει δημόσια τα πρόσωπα και τις φωνές της εκεί έξω, σε πλήρη ορατότητα, ακριβώς στη γειτονιά, όπου είχαν πρόσφατα μαχαιρωθεί δύο γκέι νεαρά άτομα, έξω από το -εδώ και πολλά χρόνια και πολύ αγαπημένο ΛΟΑΤΚΙ+ χώρο- “The Two Brewers.” Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι δράστες εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι.

Εκπρόσωπος του Queer Night Pride είπε:

“Το NIGHT PRIDE είναι μια διαμαρτυρία, όχι ένα αίτημα για ισότητα. Όχι αίτημα για καλύτερη αστυνόμευση. Όχι μια απαίτηση για απλή ανοχή και αποδοχή. Επαναστατούμε, και θα έχουμε αληθινή απελευθέρωση! Θα πιάσουμε τα χέρια, θα μοιραστούμε στοργή, θα φιλήσουμε τους φίλους και τους εραστές μας όπου θέλουμε. Δεν θα περιοριστούμε στην ασφάλεια των σπιτιών, των κλαμπ και των κοινοτικών χώρων μας. Θα εκφράσουμε την ταυτότητα φύλου μας με όποιον τρόπο θέλουμε. Δεν θα κρύψουμε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους εκφράζουμε τη σεξουαλικότητά μας. Δεν απολογούμαστε και δεν ντρεπόμαστε. Είμαστε αυθεντικά και αληθινά. Είμαστε πολλά και δεν θα μας επιτίθενται πλέον. Περνάμε στην αντεπίθεση!”

Δείτε το