Πρωταγωνίστριες του «Mean Girls» θέλουν ένα sequel της ταινίας

02/05/2024
από
Η Lindsay Lohan και η Rachel McAdams φέρεται ότι «ενδιαφέρονται» να γυρίσουν ένα sequel της ταινίας «Mean Girls» και ήδη ανυπομονούμε.

Η πρωταγωνίστρια του «Notebook» απουσίαζε αισθητά από το μιούζικαλ ριμέικ του «Mean Girls» το 2024 – στο οποίο το κουήρ είδωλο Reneé Rapp υποδυόταν τη Regina George – ενώ η Lohan είχε έναν ρόλο cameo στην ταινία. Η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε ούτε στη διαφήμιση της Walmart, στην οποία τα Mean Girls συναντήθηκαν ξανά.

Ωστόσο, το περιοδικό People ανέφερε ότι τόσο η McAdams όσο και η Lohan – που υποδύθηκαν τη Regina George και την Cady Heron στις ταινίες του 2004, αντίστοιχα – θα ήταν ανοιχτές στο να συνεργαστούν σε μια επόμενη ταινία «Mean Girls».

Η πηγή δήλωσε ότι η Lohan «θέλει να κάνει άλλη μια [ταινία “Mean Girls”] και έχει καλή σχέση με τα πρώην μέλη του καστ», συμπεριλαμβανομένων των «Plastics», Amanda Seyfried (Karen Smith) και Lacey Chabert (Gretchen Wieners). «Είναι φίλες της και υπήρξαν [φίλες της]. Μια άλλη ταινία θα ήταν μεγάλη για εκείνη και για το κοινό που αγάπησε το πρωτότυπο».

Εν τω μεταξύ, η McAdams – η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στην ταινία που έσπασε τα ταμπού, «Are You There God? It’s Me Margaret» – «πιθανότατα θα έκανε ένα sequel του “Mean Girls”, αν όλα όσα της παρουσιαστούν είχαν νόημα», σύμφωνα με την πηγή του πρακτορείου.

«Είναι εξαιρετικά απασχολημένη», πρόσθεσε η πηγή, με τη McAdams να παίζει αυτή τη στιγμή στο μονόπρακτο «Mary Jane» στο Broadway, «αλλά [της] αρέσουν τα πρώην μέλη του καστ της και θα ενδιαφερόταν να μιλήσει για ένα sequel αν αυτό γίνει πραγματικότητα».

Η Lohan και η McAdams δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα του πρακτορείου για σχολιασμό.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στην πιθανή επανένωση στο διαδίκτυο και οι θαυμαστές είναι απολύτως ενθουσιασμένοι ήδη. «Ω, το θέλουμε», είπε ένα άτομο.

«Θα πρέπει να έρθουν μαζί και να μαγειρέψουν κάτι πλούσιο για εμάς», επανέλαβε ένα άλλο. Ένα τρίτο άτομο πρόσθεσε: «Εντάξει, τότε σταματήστε να κουβεντιάζετε και κάντε το».
Δες και αυτό!