Πρώην παίκτης του NFL συνελήφθη επειδή προσπάθησε να στραγγαλίσει το αγόρι του γιου του

0
225
Ένας πρώην παίκτης του NFL συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, αφού φέρεται να επιτέθηκε στον γιο του αλλά και στον σύντροφο του έξω από το σπίτι του στην Ιντιάνα.

Το NBC News αναφέρει ότι η αστυνομία απάντησε σε μια «καθυστερημένη κλήση για ενδοοικογενειακή βία» στο σπίτι του Joe Staysniak λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν ένας νεαρός άνδρας κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι ο Staysniak προσπάθησε να τον στραγγαλίσει νωρίτερα εκείνο το βράδυ. Ο Staysniak συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακούργημα.

Σύμφωνα με το WTHR, ο Staysniak δήλωσε ότι έλαβε μια κλήση από έναν γείτονα για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην μπροστινή αυλή του. Ο Staysniak φέρεται να παραδέχτηκε ότι πλησίασε το αυτοκίνητο με το όπλο του. Αφού βρήκε τον 18χρονο γιο του και τον φίλο του στο αυτοκίνητο ο Staysniak άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την κουκούλα του φίλου του, προσπαθώντας να τον πνίξει με αυτή.

Ο γιος του Staysniak είπε ότι ο πατέρας του «τον γρονθοκόπησε, προκαλώντας αιμορραγία στα χείλη του» και στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον φίλο του. Ο άλλος νεαρός είπε στην αστυνομία ότι ο Staysniak τον «απείλησε με ένα όπλο» κρατώντας το στο πρόσωπο του.

Από την άλλη, ο Staysniak είπε ότι ζήτησε από τον νεαρό να φύγει από την ιδιοκτησία του. Αρνήθηκε ωστόσο ότι τον χτύπησε και τον απείλησε με το όπλο. Ο Staysniak ισχυρίστηκε ότι ο γιος του «προσπάθησε να του επιτεθεί». Παραδέχτηκε μόνο ότι έσπρωξε πίσω τον γιο συγκρατώντας τον σωματικά μέχρι να τους χωρίσει η γυναίκα του.

Ο Staysniak είχε αποκλειστεί από την αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε, μετά από ρατσιστικά σχόλια σχετικά με τις διαδηλώσεις λόγω της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ.