Ο Dan Benson αναγνωρίζει ότι το κοινό στο OnlyFans αποτελείται κυρίως από γκέι άνδρες. 

Ο 35χρονος ηθοποιός, που έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τον ρόλο του Zeke Beakerman στη κωμική σειρά του Disney Channel, «Wizards of Waverly Place» και είναι σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Stone από το 2009, βγάζει αρκετά μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία του OnlyFans.

«Προσπαθώ να δημιουργήσω περιεχόμενο που θα μπορούσαν να απολαύσουν πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το σημαντικό μέρος των οπαδών μου είναι ομοφυλόφιλοι άνδρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι άνετα με τη σεξουαλικότητά μου. Έχω πολλούς γκέι φίλους, έχω βυθιστεί στην κουλτούρα για πολύ καιρό, οπότε [η έλξη] δεν με ενόχλησε ποτέ, όπως ίσως ενοχλεί κάποιους άλλους στρέιτ άντρες».

@danleebenson

I tripped and fell into adult entertainment. #disney #disneychannel #wizardsofwaverlyplace #adultenteratinment #accountant #zeke

♬ original sound – Dan Benson

Ο Dan – ο οποίος εμφανίστηκε επίσης και σε άλλες σειρές, όπως το Zoey 101 και ο Phil of the Future – συνέχισε προσθέτοντας ότι τρέφει «βαθύ σεβασμό» για την γκέι κοινότητα και νιώθει σίγουρος για τον τρόπο με τον οποίο πηγαίνει τώρα η καριέρα του.

«Τρέφω τόσο βαθύ σεβασμό και θαυμασμό για την γκέι κοινότητα και εργάζομαι πολύ σκληρά για να είμαι υπέρμαχος των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων. Αυτά είναι τα πράγματα με κάνουν να νιώθω πολύ καλά με την πορεία που έχω πάρει», δήλωσε στο Ε! News.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!