Πουγιόλ: «Έκανα λάθος, συγγνώμη στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»

0
524
Απολογήθηκε για το σχόλιο του κάτω από το χακαρισμένο -όπως αποδείχθηκε- ποστάρισμα του Ίκερ Κασίγιας, ο Κάρλες Πουγιόλ.

Αρκετά σχόλια στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα tweet από τον προσωπικό λογαριασμό του Ίκερ Κασίγιας στο όποιο αναφέρει πως είναι γκέι.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, το προφίλ του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει χακαριστεί και δεν ήταν αυτός που ανέβασε το post.

Κάτω από το το συγκεκριμένο post είχε σχολιάσει και ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος με διάθεση να ειρωνευτεί έγραψε: «Ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την ιστορία τους».

Λίγες ώρες αργότερα ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και συμπαίκτης του Κασίγιας στην εθνική Ισπανίας απολογήθηκε, αναφέροντας πως ζητά συγνώμη και έχει τον απόλυτο σεβασμό προς τη στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα: «Έχω κάνει ένα λάθος. Συγγνώμη για ένα αδέξιο αστείο χωρίς κακές προθέσεις και εντελώς άτοπο. Όλο το σεβασμό και την υποστήριξή μου για την ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!