«Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις 2» | Η Μελίτα Σκαμπώ στο Τριανόν

20/10/2023
από
Το φετινό Halloween θα είναι ακόμη πιο τρομακτικό με το “Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις 2” της drag performer Μελίτας Σκαμπώ! 

Η αγαπημένη μας Μελίτα Σκαμπώ, επιστρέφει αυτή τη σεζόν για να κάνει το Halloween ακόμη πιο τρομακτικό με το show “Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις 2”. Μετά την sold out επιτυχία της περσινής χρονιάς, το μοναδικό αυτό event επιστρέφει με νέες εκπλήξεις και ακόμη περισσότερη διασκέδαση -και μόνο για μια βραδιά!

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση Διαγωνισμός

Η Μελίτα είναι γνωστή για την εκπληκτική φωνή της, τον ευρηματικό τρόπο που παντρεύει τη σάτιρα με την διάδραση, και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή. Σε αυτό το show, συνδυάζει τον αγαπημένο της τομέα του drag με ζωντανό τραγούδι, stand-up comedy και αυτοσχεδιασμό, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Το θέμα του show είναι αφιερωμένο στον τρόμο, και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την αγωνία και το κέφι με αποσπάσματα από κλασικές ταινίες φρίκης. Καθώς τα clips θα παίζουν, η Μελίτα θα ερμηνεύει πασίγνωστα τραγούδιαπου θα σας καθηλώσουν, ενώ η κινηματογραφικών διαστάσεων οθόνη θα προβάλλει εντυπωσιακά γραφικάτοποθετώντας σας μέσα στη δράση!

Αυτή η βραδιά δεν είναι απλώς ένα θέαμα, είναι μια διαδραστική εμπειρία που θα σας κάνει να γελάσετε, να σκεφτείτε και να τρομάξετε -αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, γνωστοί χαρακτήρες από ταινίες τρόμου θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας μέσω τεχνητής νοημοσύνης, προσθέτοντας ακόμη ένα στοιχείο που θα σας κεντρίσει τις αισθήσεις.

Μην το χάσετε! 

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

– Ημερομηνία: Σάββατο, 28/10
– Ώρα: 21:00
– Τοποθεσία: Κινηματογράφος Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 Αθήνα (Κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας)
– Τιμή εισιτηρίου: € 10
– Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά 

Αγορά εισιτηρίων μέσω more.com (πρώην viva.gr) https://www.more.com/theater/lgbtqi/melita/ ή στο ταμείο του κινηματογράφου Τριανόν.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.  
Δες και αυτό!