Η DIESEL λάνσαρε την capsule συλλογή DIESEL 2020 αφιερωμένη στο Pride, που αποτελείται από 49 κομμάτια συνολικά. Σε μια εποχή που οι εορτασμοί και οι συγκεντρώσεις μπορεί να μη γίνονται όπως κάποτε, η DIESEL σκοπεύει να στηρίξει το Pride ακόμα περισσότερo. Το να είμαστε o εαυτός μας δεν πρέπει να είναι θέμα υπο συζήτηση και δεν επιδέχεται κρίση ή έγκριση – ούτε θα πρέπει να υποτιμάται το Pride με οποιοδήποτε τρόπο όταν η κοινωνία αντιμετωπίζει νέα εμπόδια και δυσκολίες. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αναλάβουμε δράση για την ελευθερία και δίκαιη αντιμετώπιση όλων.

Το 2020 σηματοδοτεί τη δεύτερη σεζόν που η DIESEL σχεδίασε μια capsule συλλογή αφιερωμένη στο Pride. Κατά κύριο λόγο, αποτελείται από εσώρουχα, μαγιό και αξεσουάρ. Στη συλλογή περιλαμβάνονται σλιπ μπόξερ, μπικίνι, λουράκια, κάλτσες, καπέλα, μπλουζάκια, κορμάκια, σορτς, γυαλιά ηλίου και ρολόγια.

Δύο εφαρμογές του DIESEL λογότυπου εμφανίζονται παντού. Ενα κυκλικό ουράνιο τόξο με τη φράση “Diesel Only The Brave” και το “DIESEL For Successful Loving”(το λογότυπο που αναδιατυπώθηκε για το PRIDE),  πάντα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Βασικές αξίες της Diesel ήταν πάντα η ποικιλομορφία και η διαφορετικότητα και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να εορταστούν αυτές οι αξίες από το Pride. Και, με την κλιμάκωση του COVID-19, η Diesel στοχεύει να διαδώσει αυτό το μήνυμα πιο δυνατά και πιο καθαρά από ποτέ.

Για να δημιουργηθούν τα video και οι φωτογραφίες, η DIESEL ακολούθησε τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης υγείας και ασφάλειας.

Όλα έχουν δημιουργηθεί από άτομα LGBTQI + σε όλο τον κόσμο: Harlow Monroe; Sofia Malamute; Stella Lucia; Kai Isiah Jamal; Saro and Ian Isiah. Το κάθε ένα άτομο δημιούργησε εικόνες στο δικό του σπίτι.

Ως κομμάτι των εορτασμών του μήνα Pride, η DIESEL συνεργάστηκε με το παγκοσμίου φήμης Club Quarantine για το πρώτο 24ωρο παγκόσμιο ψηφιακό πάρτι στα τέλη Ιουνίου, συνδέοντας πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο μέσω του Zoom. Η κοινωνικοποίηση έχει αλλάξει δραστικά – βρισκόμαστε στην digital εποχή, και, μέσω της ψηφιακής καινοτομίας, η DIESEL και το Club Quarantine αποδεικνύουν ότι, ανεξάρτητα από το τι ή πού, η κοινότητα είναι ενεργή.

Η DIESEL 2020 Capsule Collection αφιερωμένη στο Pride είναι διαθέσιμη στα Diesel store Golden Hall, Diesel store Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη, Diesel store Χανιά καθώς και στο Diesel.com