Ποιο είναι το αγαπημένο κορίτσι των fans των Spice Girls;

10/04/2018
από

Αυτή η ερώτηση έρχεται από το 1990 και από τότε αποτελεί ένα μυστήριο: Ποιο κορίτσι από τις Spice Girls είναι το αγαπημένο του κοινού;

Επειδή λοιπόν, εκεί στην Αγγλία, δεν μπορούν οι άνθρωποι να αφήνουν αναπάντητα τέτοια ερωτήματα, που ταλανίζουν τον κόσμο, έκαναν έρευνα και βρήκαν και την απάντηση, τουλάχιστον για την Αγγλία.

Η YouGov UK, λοιπόν, μετά από τα στοιχεία που συγκέντρωσε από απαντήσεις 31.000 Βρετανών, σχετικά με το ποιο μέλος από το συγκροτημα Spice Girls είναι το αγαπημένο τους έχει την απάντηση:

Η ξαφνούλα Emma Bunton έρχεται πρώτη σε προτίμηση σε ποσοστό 37%, δεύτερη είναι η αθλητική Mel C(23%), ακολουθεί η κοκκινομάλλα Geri Halliwell(19%) και στις δύο τελευταίες θέσεις έχουμε την Victoria Beckham (12%) και την Mel B (9%).

Η έρευνα ωστόσο ρωτούσε κι άλλα πράγματα κι έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποιους συσχετισμούς.

Παρόλο που η Scary Spice, Mel B είναι τελευταία στην προτίμηση των Βρετανίδων και Βρετανών, φαίνεται ότι η πλειοψηφία όσων την επέλεξαν δήλωναν πιο συχνά φεμινίστριες και φεμινιστές. Μάλιστα, το 31% αυτών πιστεύουν στην ισότητα των φύλων, σε αντίθεση με το αντίστοιχο ποσοστό για τα άτομα, που επέλεξαν την Sporty Mel C και την Ginger Geri Halliwell, που φτάνει μόλις το 20%, ενώ για όσα άτομα επέλεξαν την Posh Victoria Beckham το ποσοστό αυτό είναι το 19% και τέλος για την Baby Emma Bunton στο 15%.

Επίσης, όσων η αγαπημένη είναι η Victoria Beckham φαίνεται ότι είναι πιο νέα άτομα (18-24) και παρακολουθούν τη μόδα (55% γυναίκες και 57% άνδρες).

Οι άνδρες φαίνεται ότι διάλεξαν την Ginger Geri Halliwell σε ποσοστό 60%, το ίδιο ισχύει και για την Baby Emma Bunton, ενώ η Sporty Mel C επιλέχθηκε 50-50 τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Η Scary Mel B κι η Posh Victoria Beckham επιλέχθηκαν περισσότερο από γυναίκες με ποσοστό 55% και 57% αντίστοιχα.
Δες και αυτό!