Πέτρος Τατσόπουλος: “Θα καμάρωνα αν ήμουν ομοφυλόφιλος”

11/03/2016

Στο περιοδικό “ΕΓΩ WEEKLY” και στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο ίδιος, σε ερώτηση για την αντίδρασή του στις φήμες που υπήρχαν ότι ήταν gay, απάντησε:

«Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε από το ντοκιμαντέρ «1821» και την κατασκεύασε η Χρυσή Αυγή για να με χτυπήσει. Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει αν η Χρυσή Αυγή με θεωρεί ομοφυλόφιλο, ή όχι. Το θεωρώ γελοίο. Αλλά έπρεπε με έναν τρόπο να αποδείξω ότι δεν διαδίδω την ομοφυλοφιλία, γιατί δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Θα καμάρωνα αν ήμουν. Δεν το θεωρώ ασθένεια. Είσαι ή δεν είσαι. Με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσα να είμαι ομοφυλόφιλος, είμαι ετεροφυλόφιλος. Πολύ απλά. Δεν γέλασα, αλλά εξοργίστηκα με τον πολιτικό χειρισμό, γιατί δεν τους ενδιέφερε αν είμαι όντως ομοφυλόφιλος, αλλά πως θα το χρησιμοποιήσουν για να διασπείρουν τη φήμη».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!