Έφυγε από τη ζωή ο Έρικ Ράιαν Χέιζεν, γνωστός ως Τάιλερ Ρόμπερτς στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων.

Στις 14 Νοεμβρίου, ο σύντροφός του, Άαρον Τόμας, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο Χέιζεν είχε «υποφέρει από καρδιακή ανεπάρκεια» και «ήταν στη ΜΕΘ παλεύοντας για τη ζωή του». Ένας έρανος 30.000 δολαρίων οργανώθηκε αμέσως γι’ αυτόν στο GoFundMe.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ο Τόμας δημοσιοποίησε μια συγκινητική επιστολή μέσω του Twitter με τα δυσάρεστα νέα, ότι ο Χέιζεν, δυστυχώς, πέθανε. Στην επιστολή, ο Τόμας αποκάλεσε τον Χέιζεν «αγάπη της ζωής μου» και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Έγραψε στο tweet:

«Είμαι τόσο λυπημένος που μοιράζομαι μαζί σας, ότι ο έρωτάς μου [Τάιλερ Ρόμπερτς] πέθανε χθες. Η οικογένειά του και εγώ θρηνούμε, καθώς ο Έρικ άφησε ένα τεράστιο κενό πίσω του, που δεν μπορεί εύκολα να καλυφθεί. Προχωρήστε στη ζωή με αγάπη και πείτε σε όλους ότι \ους αγαπάτε σαν να είναι η τελευταία φορά. Σ’ αγαπώ Bubba. Αναπαύσου τώρα.».

Ο Ρόμπερτς ήταν σταρ στη βιομηχανία των γκέι ταινιών για ενήλικες, και εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες με σήμανση Χ, όλα αυτά τα χρόνια. Προς το τέλος της ζωής του, συνέχισε να δημιουργεί περιεχόμενο, μέσω πλατφορμών, όπως το OnlyFans και το JustForFans.

Σύμφωνα με το Edge Media, ο Χέιζεν είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ στο Παλμ Σπρινγκς, μετά από ανεπάρκεια οργάνων. Η ανάρρωσή του φαινόταν να βελτιώνεται γύρω στις 28 Νοεμβρίου, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετή για να σώσει τη ζωή του.

Μέχρι στιγμής το GoFundMe του Χέιζεν έχει συγκεντρώσει πάνω από 13.000 $ (με στόχο τα $30.000). Η σελίδα εξακολουθεί να είναι ενεργή, καθώς τα μέλη της οικογένειας του Χέιζεν αντιμετωπίζουν το ιατρικό κόστος από τη νοσηλεία του.

Για να συνεισφέρετε στον έρανο του Έρικ Χέιζεν, που σχετίζεται με τα έξοδα νοσηλείας του, μεταβείτε στη σελίδα του GoFundMe.