Ακόμη βρισκόμαστε στις αρχές του Γενάρη και ήδη αρκετές κουήρ σειρές έχουν ακυρωθεί. Πάνω από 20 τηλεοπτικές σειρές και σειρές συνεχούς ροής, που περιλαμβάνουν ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες και αφηγήσεις, ακυρώθηκαν πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις αγαπημένες μας.

Σειρές όπως: Saved by the Bell, Love Victor, Queer as Folk, Los Espookys, Legendary και Warrior Nun άξιζαν όλες περισσότερες σεζόν από όσες τελικά είχαν.

Μέχρι στιγμής φέτος, κάποιες κουήρ σειρές, που αγαπάμε, έχουν ήδη ακυρωθεί (και σίγουρα θα έρθουν κι άλλες). Δείτε ποια ΛΟΑΤΚΙ+ σειρά δεν θα συνεχιστεί το 2023: 

1899

Η εντυπωσιακή γερμανική σειρά 1899, υποτίθεται ότι θα ήταν μια επιτυχημένη σειρά από τους δημιουργούς του Dark, αλλά το Netflix την ακύρωσε, μετά από μόλις μία σεζόν. Η σειρά ακολούθησε μια ομάδα μεταναστών σε ένα πλοίο, που αντιμετωπίζει διάφορα μυστηριώδη γεγονότα.


Dead End: Paranormal Park

Αυτό το χαριτωμένο και queer-forward καρτούν, από τον δημιουργό Hamish Steele, ήταν απολαυστικό για δύο σεζόν, αλλά δυστυχώς, το Netflix το ακύρωσε. Η κωμωδία τρόμου ακολουθεί τον τρανς γκέι έφηβο Barney Guttman και την κουήρ έφηβη Norma Khan, καθώς βρίσκουν δουλειά σε ένα τοπικό θεματικό πάρκο, που τυχαίνει να φιλοξενεί δαίμονες και υπερφυσικά όντα.


Fear the Walking Dead

Το AMC ανακοίνωσε, ότι το δημοφιλές spinoff του Walking Dead, Fear the Walking Dead, θα τελειώσει με την επερχόμενη όγδοη σεζόν. Η τελευταία σεζόν έχει 12 επεισόδια, έξι από τα οποία θα αρχίσουν να προβάλλονται στις 14 Μαΐου. Τα υπόλοιπα έξι επεισόδια έχουν προγραμματιστεί να προβληθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.


Snowpiercer

Αν και η παραγωγή της τέταρτης σεζόν του Snowpiercer έχει ήδη ολοκληρωθεί, το TNT αποφάσισε να ακυρώσει τη σειρά και να μην προβάλει καν την τελευταία σεζόν. Οι δημιουργοί της σειράς ελπίζουν να βρουν ένα νέο σπίτι για τη σειρά.


Uncoupled

Μας άρεσε αυτή η κωμική σειρά του Netflix με πρωταγωνιστή τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, ως έναν γκέι άνδρα γύρω στα σαράντα, που πρέπει να βρει πώς να κινηθεί ξανά ως εργένης στη ζωή του, αφού τον εγκατέλειψε, ο επί 17 χρόνια, σύντροφός του. Δυστυχώς, το Netflix το ακύρωσε, μετά από μία σεζόν.