Πειραιάς: Θεοφάνεια με gay φιλιά

0
350

Σε μια προσπάθεια να περάσει το δικό της μήνυμα αγάπης, μια ομάδα ομόφυλων ζευγαριών αντάλλαξε συμβολικά φιλιά τη στιγμή που ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τελούσε τη λειτουργία του Αγιασμού των Υδάτων.

Πέρα από το μήνυμα αποδοχής, τα ζευγάρια θέλησαν να εκφράσουν και τη δυσφορία τους απέναντι στις ομοφοβικές απόψεις του συγκεκριμένου μητροπολίτη.

Μοίρασαν επίσης στους παρευρισκόμενους φυλλάδια με το σύνθημα «Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία».  Οι επιστολές αυτές συνοδεύονταν από την υπογραφή #PustiRiot.

Και του χρόνου…

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!