Οι αντι-ΛΟΑΤΚΙ τοποθετήσεις του Tucker Carlson, παρουσιαστή του Fox News, φαίνεται πως μάλλον έχουν ξεκινήσει από τότε που ήταν νεαρός, σύμφωνα με αποκαλύψεις του «βιβλίου αποφοίτησής» του.

Την Τετάρτη (21 Απριλίου), μια εικόνα άρχισε να κυκλοφορεί στο Twitter, που δείχνει το βιβλίο αποφοίτησης του Carlson το 1991, από το Trinity College στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ.

Δίπλα στη φωτογραφία του, αναφέρεται ότι είναι μέλος του «Dan White Society» και του «Jesse Helms Foundation».

Ένας εκπρόσωπος του Trinity College επιβεβαίωσε στο The Wrap ότι το ετήσιο βιβλίο ήταν αυθεντικό.

Ο Harvey Milk ήταν ένας από τους πρώτους ανοιχτά ομοφυλόφιλους εκλεγμένους αξιωματούχους στην ιστορία των Η.Π.Α. και το πρώτο ανοιχτά ΛΟΑΤ+ άτομο που κατείχε δημόσιο αξίωμα στην Καλιφόρνια.

Δυστυχώς, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την εκλογή του στο συμβούλιο εποπτικών αρχών του Σαν Φρανσίσκο το 1977, ο ΛΟΑΤ+ ακτιβιστής δολοφονήθηκε, από τον Dan White, τον πρώην αντίπαλό του στην πόλη.

Ο Jesse Helms ήταν ένας πρώην γερουσιαστής της Βόρειας Καρολίνας που ήταν κατά των ΛΟΑΤ+, ο οποίος κάποτε είπε: «Τίποτα θετικό δε συνέβη στον Σόδομα και στη Γόμορρα και τίποτα θετικό δε θα συμβεί στην Αμερική, αν οι άνθρωποί μας υποκύψουν στα τύμπανα υποστήριξης για τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής.» 

Πολέμησε ενάντια στην ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενη έρευνα για το ιό του HIV και για το AIDS, επιμένοντας ότι η ασθένεια προήλθε από την «αφύσικη» και «αηδιαστική» συμπεριφορά των ομοφυλοφίλων, που πίστευε ότι ήταν «αδύναμοι, ηθικά άρρωστοι, κακοί», και μάλιστα καταψήφισε την πρόταση της εκλιπούσας δικαστίνας Ruth Bader Ginsburg, την οποία χαρακτήρισε ως υποστηρίκτρια της «ομοφυλοφιλικής ατζέντας.»

Δεν είναι σαφές εάν το «Dan White Society» και το «Ίδρυμα Jesse Helms» ήταν πραγματικές ομάδες, ή αν ο Carlson προσπαθούσε να κάνει απλώς μία δήλωση. Σύμφωνα με το Snopes, οι ομάδες δεν αναφέρονται από κανέναν άλλον στο ετήσιο βιβλίο.

Αν και ο Carlson δεν έχει ανταποκριθεί συγκεκριμένα στις αποκαλύψεις για την τοποθέτησή του στο ετήσιο βιβλίο του κολεγίου του, επιδίωξε μια προληπτική άσκηση ελέγχου μιας  πιθανής ζημιάς.

Κατά τη διάρκεια του Fox News Tucker Carlson Tonight, μία μέρα πριν η επίμαχη σελίδα του ετήσιου βιβλίου γίνει viral, βγήκε και είπε:

«Ο Jeff Bezos έβαλε έναν από τους υποτακτικούς του, έναν διανοητικά ανισόρροπο μεσήλικα, που ονομάζεται [δημοσιογράφος Washington Post] Erik Wemple να ξετρυπώσει το σκονισμένο βιβλίο αποφοίτησης του κολλεγίου μας, και έψαξε να βρει αν είχαμε κάνει κάτι κακό στην ηλικία των 19 ετών.

«Ακούγεται διασκεδαστικό. Ενημερώστε μας, αν ακούσετε καμιά καλή ιστορία.»