Κι η ελπίδα για την ανθρωπότητα ξαφνικά ανακτάται!

Τα flashmobs πια είναι ξεπερασμένα. Έτσι, μία γυναίκα από την Αυστραλία, για να κάνει τη διαφορά, έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της μέσω του παππού της, σε ένα αξιολάτρευτο βίντεο.

Η Sarah, που πια μένει στη Νότια Ουαλία, ζήτησε τη βοήθεια του αγαπημένου της παππού για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό της, Megan. Αποφάσισε να φτιάξει αυτό το βίντεο, όταν έμαθε ότι ο παππούς της έχει μόνο τρεις μήνες ζωής και πιθανότατα δεν θα καταφέρει να είναι μαζί τους την ημέρα του γάμου.

«Είμαστε πάντα πολύ κοντά» , είπε η Sarah για τον παππού της. “Είναι ο καλύτερός μου φίλος.

Ο παππούς κι η γιαγιά στην αρχή του βίντεο λένε στη Megan: “Σε καλωσορίζουμε στο σπίτι μας, με ή χωρίς τη Σάρα, να έρθεις ανά πάσα στιγμή.

Έχω όμως μια εύνοια να σε ρωτήσω“, συνέχισε. “Θα μπορούσες να σκεφτείς και να συμφωνήσεις να παντρευτείς την εγγονή μας, σε παρακαλώ; Σε ευχαριστούμε και σ’ αγαπάμε κι οι δύο. Να έχετε μια πολύ χαρούμενη ζωή μαζί.

Ο Megan είπε το ναι και το ζεύγος σχεδιάζει να παντρευτεί τον Οκτώβριο – αν κι ο ομόφυλος γάμος εξακολουθεί να μην είναι νόμιμος στην Αυστραλία, η τελετή θα είναι συμβολική.

Δυστυχώς, ο παππούς της Sarah πέθανε την περασμένη εβδομάδα, αλλά ίδια κι η Megan θα τον κρατήσουν για πάντα στην καρδιά τους.