Παντρεύεται τον σύντροφό του ο Αύγουστος Κορτώ

26/02/2024
από
Facebook: Αύγουστος Κορτώ
Λίγες μέρες μετά την ιστορική ψήφιση της ισότητας στον γάμο, ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον επί χρόνια σύντροφό του.

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο συγγραφέας ανακοίνωσε την αγγελία γάμου τους, την οποία συνόδευσε με την εξής περιγραφή: «Μαζί σου πάντα».


«Ο Αναστάσιος Σαμουηλίδης του Μιχαήλ Σαμουηλίδη και της Ευλαμπίας Σαμουηλίδη, το γένος Γκύζη, που γεννήθηκε στον Δήμο Χολαργού Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων και ο Πέτρος Χατζόπουλος του Αναστασίου Χατζόπουλου και της Αικατερίνης Χατζοπούλου, το γένος Βλάχου, που γεννήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Αθηναίων», γράφει η αγγελία.

Η αγγελία γάμου έρχεται μετά από μια ανάρτηση που έκανε ο συγγραφέας στις 16 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και ο σύντροφος τους αγκαλιασμένοι. Η λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει: «Marry me» (παντρέψου με).

Ενώ σε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία, ο Αύγουστος Κορτώ ευχαρίστησε τους σύμμαχούς τους, γράφοντας: «Μέσα σ’ όλες κι όλους που αγωνίστηκαν για τη χτεσινή νίκη είστε κι εσείς, οι πολύτιμοι σύμμαχοί μας, που σταθήκατε στο πλευρό μας με αγάπη και γενναιοδωρία απ’ την πρώτη στιγμή, που μας υπερασπιστήκατε και μας δώσατε δύναμη χωρίς να έχετε καμιά υποχρέωση – απλώς και μόνο επειδή αγαπάτε την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ισότητα, επειδή έχετε καθαρή και μεγάλη καρδιά».
Δες και αυτό!