Η πετσέτα σου έχει δύναμη. Μπες σήμερα στο onezipper.gr και στήριξε έναν καλύτερο κόσμο.

Ήταν το 2012 όταν η Στελλίνα Παναγιωτοπούλου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής συναντήθηκε με τη Γιούλη Λαρά, Ολυμπιονίκη & Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο water polo. Δύο χρόνια μετά, το 2014,  γεννήθηκε η One Zipper για να εκφράσει για πρώτη φορά τη δημιουργικότητα τους μέσα από το πάθος τους: τον σχεδιασμό άνετων ρούχων για αθλητές.  Με αφετηρία την κοινή τους εμπειρία στις πισίνες και το νερό, οραματίστηκαν την «απόλυτη» πετσέτα: ελαφριά, μικρή σε όγκο, ικανή να σε στεγνώνει και να στεγνώνει γρήγορα.

Οne Zipper Be the change
Η πετσέτα «Diversity» στηρίζει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Generation 2.0

Κάπως έτσι το 2016 η One Zipper Microfiber Beach Towel έκανε την εμφάνισή της δημιουργώντας trend αρχικά στο χώρο των αθλημάτων νερού κι αργότερα στο ευρύ κοινό.
Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στη νέα τεχνολογία της microfiber και η διαρκής ανάγκη για πρωτοπορία οδήγησε την ομάδα σε μεγαλύτερο πειραματισμό και στην ευρεία εφαρμογή της: τα Beach Ponchos, οι Gym & Yoga Towels με τεχνολογία silicone dots καθώς και το πρωτοποριακό Yo Yo Towel ήταν η φυσική εξέλιξη.

Οne Zipper Be the change
Η πετσέτα «Straws» αφιερωμένη στην μόλυνση των θαλασσών από πλαστικό στηρίξει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «All for Blue»

Φιλοσοφία της One Zipper είναι να εμπνέει μέσα από τα σχέδια της και φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μέσα από τη σειρά «Be the Change» η One Zipper σε καλεί να γίνεις κομμάτι της νέας εποχής στηρίζοντας με απόδοση μέρους των εσόδων τρεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Οne Zipper Be the change
Η πετσέτα «Freedom» στηρίζει οικονομικά τη LGBTQI+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ”

Η πετσέτα «Straws» αφιερωμένη στην μόλυνση των θαλασσών από πλαστικό θα στηρίξει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «All for Blue». Η πετσέτα «Diversity» τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Generation 2.0» και τέλος οι πετσέτες «Love Wings» και «Freedom» θα ενισχύσουν οικονομικά τη LGBTQI+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης «11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» που αποτελεί την μοναδική εξειδικευμένη υπηρεσία Ψυχικής Υγείας για την έκφραση ή/και την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό στην Ελλάδα, με πανελλαδική κάλυψη, σχεδιασμένη από και για την LGBTQI+ κοινότητα.

Οne Zipper Be the change
Η πετσέτα «Love Wings» στηρίζει οικονομικά τη LGBTQI+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ”

Η πετσέτα σου έχει δύναμη. Μπες σήμερα στο onezipper.gr και στήριξε ένα καλύτερο κόσμο.