Ομοφοβική επίθεση δέχτηκε ο Rafi Rachek, γνωστός για την συμμετοχή του στο ριάλιτι “Bachelor in Paradise” στην Κολωνία της Γερμανίας.

Ο 30χρονός περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τρίτη το βράδυ, μετά από γεύμα που είχε με τον φίλο του Sam Dylan. Ο Racheck επέστρεφε στο κέντρο της πόλης. «Έπρεπε να κατουρήσω, οπότε πήγα σε κάτι θάμνους κοντά στο Aachen».

Ξαφνικά άκουσε πολλές φωνές να φωνάζουν «αδερφή», συμμαζεύτηκε και μετά δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη.

«Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στο έδαφος σε κατάσταση σοκ και δεν είχα ιδέα τι ακριβώς συνέβη» δήλωσε στο BILD. «Πάντα νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί σε εσένα».

Φωτογραφία από τον τραυματισμό του Rachek | Εικόνα: BILD

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, προσπάθησε να σηκωθεί από το έδαφος και να φύγει από το σημείο της επίθεσης «Αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω το αριστερό μου χέρι, τα δάχτυλά μου και είχα τρομερό πόνο στην κνήμη μου».

Έτρεξε κατευθείαν να βγει στον δρόμο. «Φοβόμουν, δεν γνώριζα αν ήταν ακόμα πουθενά τριγύρω». Οι δράστες δεν του έκλεψαν τίποτα, απλά τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Ο Rachek φέρει σοβαρούς μώλωπες στο αριστερό του χέρι και ρήξη στην κνήμη του, ενώ κάτω από το αριστερό του μάτι έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα.

Φωτογραφία από τον τραυματισμό του Rachek | Εικόνα: BILD

«Δέχτηκα επίθεση επειδή μου αρέσουν οι άντρες και όχι οι γυναίκες».