Ομοφοβική επιστολή από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

17/01/2024
από
Μια έντονα ομοφοβική επιστολή έστειλε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς, στον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, ζητώντας του να μην στηρίξει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο.

Στην επιστολή, ο κ. Βλάχος Παναγής (όπως υπογραφεί) εκφράζει την εξαιρετικά ομοφοβική αντίθεσή του στο νομοσχέδιο, λέγοντας ότι «η ωμή αλήθεια πρόεδρε είναι ότι σε μία φυσιολογική οικογένεια η εξαίρεση του κανόνα είναι να είναι προβληματική ενώ σε μία gay οικογένεια είναι ο κανόνας».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Σχετικά με τη διαφαινόμενη στάση του κινήματος στο θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας τον ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Για το θέμα του γάμου δεν θα πω πολλά γιατί είμαι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Αν και διακρίνω ένα μικρό κομπλεξισμό εκ μέρους των gay ζευγαριών να ζητάνε γάμο από τη στιγμή που υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης που τους δίνει τα ίδια νομικά δικαιώματα με το γάμο αυτό θεωρώ ότι είναι ένα σημείο που θα πρέπει να σας προβληματίσει. Αλλά και πάλι επιμένω ότι ο καθένας στο κρεβάτι του και στη ζωή του είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.

Θα σας μιλήσω όμως για το θέμα της τεκνοθεσίας. Αγαπητέ πρόεδρε αυτές τις μέρες από τη δικτατορία των ΜΜΕ γιατί δυστυχώς υπάρχει ένα ισχυρό lobby gay στα ΜΜΕ που έχει επιβάλει τις απόψεις του και προσπαθεί να τις περάσει και στον κόσμο. Ακούμε λοιπόν από τα ΜΜΕ για ισότητα δικαιώματα και λοιπά

Τα δικαιώματα των παιδιών τα έχει κοιτάξει κανείς;; Και πώς τα διασφαλίζεις όταν ενώ υπάρχουν στρέιτ ζευγάρια που ζητάνε χρόνια παιδιά για υιοθεσία και δεν μπορούν γιατί έχουν τρομερές δυσκολίες εκ του νόμου και αντί να δείτε αυτό το θέμα έρχεστε τώρα εσείς και το μόνο που κοιτάτε είναι πώς θα δώσετε ένα μωρό για υιοθεσία σε ένα gay ζευγάρι.

Έχετε σκεφτεί αγαπητέ πρόεδρε αυτά τα παιδιά σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν και με τι πρότυπα;; Μήπως θα μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο κόμπλεξ και νοσηρού ενδοοικογενειακού και εμετικού κλίματος;; Μήπως θα μεγαλώσουν με ένα πρότυπο που θα θεωρούν φυσιολογικό το αφύσικο;; Σκεφτήκατε ποτέ τον ψυχισμό όλων αυτών των παιδιών και τι τραύματα θα φέρουν σαν ενήλικες;;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι το παιδί δεν είναι κατοικίδιο ή παιχνίδι για να προσπαθήσει να λύσει τα υπαρξιακά προβλήματα ένας gay. Και μάλιστα με ένα μωρό που δεν θα είναι καν βιολογικό δικό του;;

Βέβαια η δικτατορία των ΜΜΕ προσπαθεί να παρουσιάσει της gay οικογένειες σαν ιδανικές. Και τις στρέιτ οικογένειες σαν προβληματικές υποτιμώντας έτσι τη νοημοσύνη ενός ολόκληρού λαού.

Η ωμή αλήθεια πρόεδρε είναι ότι σε μία φυσιολογική οικογένεια η εξαίρεση του κανόνα είναι να είναι προβληματική ενώ σε μία gay οικογένεια είναι ο κανόνας και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι παρικούντες εν την Ιερουσαλήμ όσο και να προσπαθούν τα ΜΜΕ να μας πείσουν για το αντίθετο.

Άσε που προσβάλλεται έτσι και όλες τις ελληνικές οικογένειες πού τις θεωρείται ανάξιες να μεγαλώσουν ένα παιδί.

Αλήθεια κύριε πρόεδρε θεωρείται ότι το μέγιστο πρόβλημα της κοινωνίας είναι αυτό;;

Δεν είναι αυτό πρόεδρε η κοινωνία έχει φοβερά προβλήματα και ποσώς την ενδιαφέρει αν ξύπνησε το μητρικό ένστικτο του κυρίου Κασσελάκη και θέλει να υιοθετήσει ((αγοράκια)). Μόνο και μόνο ό,τι θέλει να υιοθετήσει αγοράκια κατά παραγγελία θα έπρεπε να σας προβληματίσει.

Όλα αυτά πρόεδρε θεωρώ ότι είναι η χαριστική βολή στην ελληνική οικογένεια. Και το κυριότερο στον θεσμό της μητέρας οι gay βέβαια θεωρούν ότι είναι ένα δοχείο για να κάνει παιδιά για να τα υιοθετήσουν αυτοί με απώτερο σκοπό μάλλον να διαιωνίσουν το προβληματικό από άποψης αναπαραγωγής είδος τους. Δεν είναι έτσι όμως.

Ο θεσμός της μητέρας αγαπητέ πρόεδρε εκτός από ιερός είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας μας. Να σας θυμίσω ότι ένας άντρας όσο και μεγάλος να είναι ωχ μάνα θα πει στη δύσκολη στιγμή του. Θα μου πείτε τώρα πρόεδρε ότι εμείς πρέπει να το στηρίξουμε το νομοσχέδιο γιατί θεωρείται προοδευτικό.

Να σου θυμίσω όμως πρόεδρε ότι το πρόστυχο το εμετικό και το αφύσικο δεν μπορεί να είναι και να λέγεται προοδευτικό. Δεν μπορεί ό,τι πιο σκοταδιστικό και διαλυτικό για την κοινωνία μας να το βαφτίζουμε προοδευτικό.

Τουλάχιστον στο χώρο του ΠΑΣΟΚ αυτό δεν το κάναμε ποτέ και δεν είναι ώρα κατά τη γνώμη μου να πάμε σε νέα ήθη και έθιμα τύπου περιθωριακών πολιτικών δυνάμεων. Καλό θα είναι να βγείτε να αφουγκραστείτε και την κοινωνία και όχι βέβαια τα στημένα γκάλοπ για να δείτε τι λέει για αυτό το θέμα

Και μην μου πείτε αυτό που προσπαθεί να περάσει ή δικτατορία των ΜΜΕ ότι τάχα είναι εντολή της ευρωπαϊκής ένωσης, γιατί ξέρετε πολύ καλά ειδικά εσείς ότι η ευρωπαϊκή ένωση δεν παρεμβαίνει στο οικογενειακό δίκαιο τον κρατών-μελών.

Δυστυχώς πρόεδρε βλέπω ότι η κοινωνία οδηγείται σε τέτοια στάδια αλλοτρίωσης και παρακμής αντίστοιχα με αυτά τις βυζαντινής αυτοκρατορίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία μας.

Θα μου πεις τώρα πρόεδρε εσύ τι προτείνεις να κάνουμε σαν κόμμα. Θεωρώ ότι σαν κόμμα πρέπει να ζητήσουμε το αυτονόητο για αυτό το θέμα να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει η ελληνική κοινωνία για ένα τόσο μεγάλο κοινωνικό ζήτημα

Και αυτή θα έπρεπε να είναι και η θέση του κόμματος στην βουλή. Και όχι να προσπαθούμε να γίνουμε δεκανίκι τον κυρίων Κασσελάκη Μητσοτάκη και λοιπά.

Αγαπητέ πρόεδρε είσαι πρόεδρος ενός ιστορικού κινήματος που κάποτε ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, περιμένω να σταθείς στο πραγματικό ύψος του αξιώματος που πρέπει να έχει ένας πολιτικός ανήρ.

Όντας αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου, σου υπενθυμίζω ότι έχεις χρέος να πας στο ΠΑΣΟΚ μπροστά και όχι να το αφήσεις στάσιμο ή να το πας προς τα πίσω. Όπως και να σου υπενθυμίσω ότι κοντεύει η ώρα της κρίσης πού είναι οι επόμενες ευρωεκλογές.

Ελπίζω πραγματικά μέσα από την ψυχή μου να κάνεις τις σωστές επιλογές

Βλάχος Παναγής

Μέλος νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς

Πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κεφαλονιάς Ιθάκης

Πρώην γραμματέας τοπικής οργάνωσης παλικής».

Πληροφορίες από Kefalonia Live. 
Δες και αυτό!