Ομοφοβικά υπονοούμενα Βελόπουλου για Κασσελάκη | Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

21/03/2024
από
Για μια ακόμη φορά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, προχώρησε σε ομοφοβικά υπονοούμενα για τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Κατά τη συζήτηση του κυβερνητικού πορίσματος για το έγκλημα στα Τέμπη, ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, και στις δηλώσεις που έκανε στο συνέδριο «Upfront Initiative».

«Ο κ. Κασσελάκης έχει έρθει για να διχάσει την κοινωνία. Στο Upfront Initiative είπε: «το Πάσχα σκοπεύω να πάω στην Κέρκυρα. Θα μπω στην εκκλησία και ας έρθει ο Μητροπολίτης να με βγάλει έξω αν θέλει». Την ίδια ώρα δηλώνει άθεος και άθρησκος. Δεν μπορεί να είναι χριστιανός, αφού παντρεύεται άντρα δεν ακολουθεί τους κανόνες της Εκκλησίας. Αν ο κ. Κασσελάκης θέλει να πάει σε ένα χώρο λατρείας, ας πάει σε ένα τζαμί, μαζί με τον Τάϊλερ», είπε συγκεκριμένα.

Ως απάντηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ρένα Δούρου, σηκώθηκε όρθια διαμαρτυρόμενη, με τον Κυριάκο Βελόπουλο όμως να της λέει: «Ακούστε κυρία Δούρου, επειδή δια της παραγραφής αθωωθήκατε για τη Μάνδρα, δεν θα μου βγάζετε γλώσσα».

Μετά τα σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι δεν θα ασχοληθεί με το ομοφοβικό παραλήρημα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο ακροδεξιό χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα του κυρίου Βελόπουλου. Η τοποθέτηση του από το βήμα της Βουλής δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας», γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.
Δες και αυτό!