Χωρίς τις σκηνές με τον παπά στο σύμφωνο συμβίωσης ενός ομόφυλου ζευγαριού προβλήθηκε τελικά το πρόσφατο επεισόδιο της σειράς η “Τούρτα της Μαμάς”.

Αν και κάποιες από αυτές τις σκηνές τις είδαμε στο σχετικό τρέιλερ, δεν συμπεριλήφθηκαν καθόλου στο επεισόδιο που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση, την περασμένη Πέμπτη.

Χαρακτηριστική είναι αναφορά και στη σελίδα των φανς της σειράς, που κάνουν λόγο για λογοκρισία.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να είναι αποτέλεσμα και των αρκετών ομοφοβικών αντιδράσεων που ξέσπασαν στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, που συνοδεύονταν από το hashtag #ΕΡΤ_ανωμαλοι.

ΣΧΟΛΙΟ: Αν και προσωπικά καθόλου δε με απασχολεί αν ένας παπάς δέχεται ή όχι τη σχέση ενός ομόφυλου ζευγαριού (κανένας λόγος δεν του πέφτει άλλωστε), βρίσκω τρομακτικά θλιβερό από ακόμη και στη μυθοπλασία ο εκκλησιαστικός κόσμος πρέπει να είναι εξαιρετικά ομοφοβικός.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!