Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, Edvin Ryding και Omar Rudberg, που υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι στη δημοφιλή σουηδική σειρά του Netflix “Young Royals”, θα εμφανιστούν στο “The Tonight Show” με τον Jimmy Fallon την επόμενη Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου.

 Το “Young Royals” ακολουθεί τον νεαρό πρίγκιπα Wilhelm της Σουηδίας (Ryding) που φοιτά στο οικοτροφείο Hillerska. Εκεί γνωρίζει τον Simon Eriksson (Rudberg), έναν συμφοιτητή του που βρίσκεται εκεί με υποτροφία, και τον ερωτεύεται.

Η σειρά έχει γίνει πολύ δημοφιλείς μετά την προβολή της πρώτης σεζόν το 2021. Μαζί με σειρές όπως το “Heartstopper” και το “Sex Education”, το “Young Royals” είναι μια δημοφιλής σειρά για τους λάτρεις των ρομάντζων για ΛΟΑΤΚΙ+ εφήβους.

Η δεύτερη σεζόν του “Young Royals” κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η νέα σεζόν είδε τον Simon και τον Wilhelm να χωρίζουν μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τους δείχνει να φιλιούνται. 

Πρόσφατα, ο Rudberg και ο Ryding είπαν ότι θα ήθελαν να κάνουν ένα crossover με μια άλλη ευρωπαϊκή εκπομπή του Netflix, το “Heartstopper”. Ο Rudberg είπε ότι μια συνάντηση μεταξύ του Wilhelm και του Simon και του Nick και Charlie του “Heartstopper” θα ήταν «καταπληκτική.»

«Ο Nick και Charlie ταξιδεύουν στη Στοκχόλμη…» πρόσθεσε ο Ryding. «Ίσως είναι τύπου στην όγδοη σεζόν των “Young Royals” όπου ο Simon είναι ένας επιτυχημένος τραγουδιστής στη Σουηδία. Ο Charlie είναι μεγάλος θαυμαστής του, οπότε παίρνει τον Nick στη Στοκχόλμη για να δει τον Simon να τραγουδά. Βλέπεις πού πάω εδώ;»