Οι ομοφοβικές δηλώσεις της Εύης Βατίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

417
Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξένησε ξανά ομοφοβικές απόψεις, αυτήν τη φορά ρωτώντας την Εύη Βατίδου αν συμφωνεί με την ισότητα στον γάμο.

Δίνοντας μια αρκετά μπερδεμένη απάντηση, το πρώην μοντέλο δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον γάμο, αλλά διαφωνεί με την τεκνοθεσία, καθώς όπως είπε, «πρέπει να υπάρχει και η μαμά». Δεν μας ξεκαθάρισε όμως, τι πιστεύει για τις οικογένειες με δύο μαμάδες.

Συγκεκριμένα είπε: «Τελικά θα παντρεύονται μόνο οι γκέι, οι ομοφυλόφιλοι, οι ΛΟΑΤΚΙ στο τέλος. Δεν θα γίνονται οι γάμοι ετερόφυλων ζευγαριών, έτσι όπως το πάμε. Σωστό είναι γενικότερα στον γάμο να υπάρχει μία ξεκαθάριση του θέματος, και από πριν τον γάμο, δηλαδή το προγαμιαίο συμβόλαιο. Κατά τη γνώμη μου, σωστό είναι τα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν το δικαίωμα του γάμου. Στο θέμα της υιοθεσίας των παιδιών, το έχω δηλώσει ξανά, δεν με βρίσκουν σύμφωνη με αυτό το θέμα. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει και η μαμά. Αλλά κανένας δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα κανενός ανθρώπου να αποκτήσει παιδί, το δικό του, επειδή έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις».

Στην προσπάθεια της να εξηγήσει την απάντηση, η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε στο ίδιο κλίμα, λέγοντας ότι ίσως να το είπε «επειδή στατιστικά τα ομόφυλα ζευγάρια δύο ανδρών είναι πιο πολλά». Βέβαια, μετά τις αντιδράσεις των υπολοίπων, ξεκαθάρισε ότι αυτό ισχύει μόνο για το σύμφωνο συμβίωσης.