Οι νέες ομοφοβικές δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη: «Για μας οικογένεια είναι ο άντρας και η γυναίκα»

23/04/2024
από
Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Fay’s Time», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη «Νίκη», Νίκος Αναδιώτης, εξέφρασε για ακόμη μια φορά τις ομοφοβικές και αντιεπιστημονικές του θέσεις.

Σε ερώτηση που του έκαναν σχετικά με την ισότητα στον γάμο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε: «Άκουσα κάποιον συνυποψήφιο σε άλλο κόμμα πάλι να προτάσσει το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Απλά αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα ήθελα να ρωτήσω για ποια πατρίδα, ποια θρησκεία και ποια οικογένεια εννοεί. Σίγουρα όχι αυτά που εννοεί η Νίκη. Η ετυμολογία των τριών αυτών σπουδαίων λέξεων, για τη “Νίκη” είναι κάτι άλλο από αυτό που άκουσα τις προάλλες».

«Για εμάς η οικογένεια είναι ο άντρας και η γυναίκα και αν τους δώσει ο Θεός τα παιδιά τους. Τα δικαιώματα είναι των παιδιών και όχι των ενηλίκων, που έχουν επιθυμία να έχουν παιδιά στη ζωή τους. Γιατί να κάνουν δεν μπορούν, οπότε να αποκτήσουν παιδιά με έναν διαφορετικό τρόπο. Θα έπρεπε, λοιπόν, να σκεφτούμε τα δικαιώματα αυτών των παιδιών και πρώτα από όλα το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, γιατί έχει υπάρξει παιδί και εκείνος, να έχει μητέρα και πατέρα στη ζωή του», συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ομοφοβικό κλίμα, ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε ότι όταν μίλησε στον γιο του για το νομοσχέδιο, του φάνηκε «περίεργο».

«Προτού ψηφιστεί το νομοσχέδιο, με είχε δει στεναχωρημένο και με ρώτησε ο μεγάλος μου γιος. “Γιατί μπαμπά σε βλέπω κάπως”, κλπ. Προσπάθησα να του το εξηγήσω και τον ξένισε όλο αυτό. Έκανε ένα αμυδρό χαμόγελο, που ήταν πηγαίο αυτό γιατί δεν είχαμε ξαναμιλήσει για αυτό και του φάνηκε περίεργο. Αυτό με έκανε να πιστεύω μέσα μου ότι ίσως να έχω δίκιο στις απόψεις μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εξέφρασε το αντιεπιστημονικό επιχείρημα σχετικά με το ότι η μοναδική ψυχοθεραπεία είναι η σχέση με τον «πνευματικό».

«Είναι η μόνη μορφή ψυχοθεραπείας, γιατί ο ορθόδοξος πνευματικός πιστεύει στη ψυχή. Οι ψυχολόγοι δεν ξέρω αν πιστεύουν στη ψυχή αν δεν είναι ορθόδοξοι. Οπότε θεωρώ ότι είναι η μόνη ψυχοθεραπεία. Μόνο αυτός με τη θέληση τη δική σου μπορεί να σε θεραπεύσει ψυχικά» πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.
Δες και αυτό!